Terugblik op 2017

Lifestyle, Travel


2017 was een turbulent jaar waarin afscheid nemen en een nieuw begin centraal stonden. En het jaar dat ik m’n liefde voor schrijven, reizen én fotografie terugvond.

Omdat ik in 2017 vooral heel erg bezig was met m’n leven opnieuw op de rails te krijgen, met verhuizen, heel veel verdriet en opnieuw opbouwen, zou ik bijna vergeten dat ik fantastische reizen heb gemaakt.

Marokko, VS én Griekenland

In 2017 sliep ik onder de sterrenhemel in de woestijn, stapte ik met klotsende oksels voor het eerst achter het stuur van een megagrote camper waarmee ik een roadtrip door het Zuidwesten van de VS maakte én stond ik met m’n voeten in het zand van het strand van Stoupa op het prachtige Peloponnesos in Griekenland. Dit laatste tripje had je nog van me tegoed. Want hoewel ik het maanden geleden al heb geschreven, had ik het door al die warrige omstandigheden nog niet gepost. Hier lees je alles over mijn weekje in Stoupa!

Volg je me al op Instagram?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *