Weekend Malta geboekt!

Malta, Europa

Marsaxlokk weekend Malta

Na drukke maanden die in het teken stonden van m’n verhuizing, het organiseren van een reizigersbeurs en toffe freelance-opdrachten, vind ik dat ik wel een weekendje weg heb verdiend. Het is nogal een gepuzzel om een lowbudget, zonnige bestemming te vinden in het paasweekend. Maar ik heb eindelijk iets geboekt: een weekend Malta!

Valletta weekend Malta balkons

Authentiek en kleinschalig

De meeste bestemmingen die ik namelijk in gedachten heb en die qua vliegtijd een beetje gunstig vallen (het is niet heel praktisch als je twee kinderen in het holst van de nacht naar hun vader moet brengen) blijken volgeboekt. Daarbij ben ik kritisch: ik krijg jeuk van massatoerisme, maar word ontzettend blij van authentieke plaatsen en kleinschalige accommodaties.

Weekend Malta

Uiteindelijk valt mijn oog op het eiland Malta. Jaren geleden was ik hier voor het laatst en dus ben ik benieuwd wat ik me na al die al die tijd nog kan herinneren en of Malta heel erg veranderd is. Ik heb dit fantastische hotel in Sliema gevonden met uitzicht over de haven en de hoofdstad van Malta: Valletta. Bovendien bevindt de halte van de lokale bussen en de ferry op loopafstand van m’n hotel. Dus ik heb een weekend Malta geboekt!

Tips weekend Malta

Uiteraard ben ik nog op zoek naar leuke eettentjes en restaurants waar ze lokale gerechten serveren. En ik wil in die twee dagen niet alleen Sliema, maar ook dolgraag iets van de rest van Malta zien. Dus mocht je nog tips hebben voor een weekend Malta?

Meer inspiratie weekend Malta

Handige reisgidsen weekend Malta



i?c=433&m=2016872&a=331868&r=&t=html

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als Pixabay.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *