Weekend weg: Malta

Travel

Na drukke maanden die in het teken stonden van m’n verhuizing, m’n werk en toffe freelance-opdrachten, vind ik dat ik wel een weekendje weg heb verdiend. Het is nogal een gepuzzel om een lowbudget, zonnige bestemming te vinden in het paasweekend. Maar ik heb eindelijk een tripje geboekt: Malta, ik kom er aan!

Authentiek en kleinschalig

De meeste bestemmingen die ik namelijk in gedachten heb en die qua vliegtijd een beetje gunstig vallen (het is niet heel praktisch als je twee kinderen in het holst van de nacht naar hun vader moet brengen) blijken volgeboekt. Plus ik ben kritisch als altijd: ik krijg jeuk van massatoerisme, maar word ontzettend blij van authentieke plaatsen en kleinschalige accommodaties.

Mooi Malta

Uiteindelijk valt mijn oog op het prachtige eiland Malta. Jaren geleden was ik hier voor het laatst en dus ben ik benieuwd wat ik me na al die al die tijd nog kan herinneren en of het heel erg veranderd is. Ik heb dit fantastische hotel in Sliema gevonden met uitzicht over de haven en de hoofdstad Valletta. Bovendien bevindt de halte van de lokale bussen en de ferry op loopafstand van m’n hotel. Ik heb er zin in!

Tips Malta

Ik ben nog op zoek naar leuke eettentjes en restaurants waar ze lokale gerechten serveren. En ik wil in die twee dagen dolgraag iets van het eiland zien. Wat mag ik volgens jou absoluut niet missen tijdens m’n bliksembezoek aan Malta?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *