Parakito

Lifestyle, Praktische info, Travel

Parakito
Deze Parakito anti-muggenarmband stond al heel lang op m’n verlanglijstje! Ik schreef er een tijd geleden al eens over. En met m’n trip naar India in het vooruitzicht leek me dit hét moment om de armband eens uit te proberen.

Online besteld

Dus bestelde ik dit Parakito exemplaar in stylish zwart deze week online. De armband werkt met vullingen die een werkzame stof bevatten waar muggen niet van houden. Standaard worden er 2 meegeleverd en iedere vulling werkt ongeveer 15 dagen. Ik bestelde m’n anti-muggenarmband heel makkelijk bij Bol.com voor € 18,95 (inclusief 2 refills).

Test

Hoe de armband bevalt en of het werkt? Lees alles over mijn ervaringen in m’n Parakito test in India!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


4 comments on “Parakito

  1. mirjam schreef:

    en heeft het nu geholpen?

  2. Neneh schreef:

    Hier lees je mijn review. Ik heb het gedragen tijdens m’n trip door India. De Para’Kito armband beviel prima! Ik ben niet gestoken, maar ik kan niet goed inschatten of dat door de armband kwam. Maar… een groot gedeelte van de groep waarmee ik reisde, is ontzettend ziek geworden en heeft o.a. Dengue opgelopen. Ik niet, dus wie weet heeft de Para’Kito armband mij toch beschermd.

  3. […] India had ik ruimschoots de tijd om m’n Parakito armband tegen muggen(beten) uit te proberen. Zoals beloofd, is het nu tijd voor een […]

  4. […] m’n standaard flesje DEET heb ik dit Para’kito armbandje aangeschaft. Ik had er al eerder over geschreven, maar ik ga het nu persoonlijk uitproberen in India. Ze zorgen ervoor dat muggen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *