fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Irene Hummel | Freelance tekstschrijver & reisblogger Amersfoort

Nenehs Choice Irene Hummel reisblogger tekstschrijver

Freelance tekstschrijver in Amersfoort nodig?

Ben je op zoek naar een freelance tekstschrijver in Amersfoort? Als creatieve tekstschrijver, content writer en (reis)blogger help ik je graag met het schrijven van teksten, blogs of om de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten van je bestaande teksten. 

Ik kan je onder andere helpen bij:

Bloggen

Tegenwoordig kan een website bijna niet meer zonder een inspirerende blog. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke ervaringen gecombineerd met een flinke dosis inlevingsvermogen en speurwerk om de feiten kloppend te krijgen. Deze zet ik om in een pakkende tekst waarmee ik lezers enthousiast wil maken: of het nu gaat om een product, een idee, bestemming of reis. Ik schreef inspirerende reisblogs voor onder andere Tioga Tours, ViaTioga en Neneh’s Choice.

(Web)teksten voor reisorganisaties

Voor reisorganisaties als Tioga Tours, ANWB Reizen, EuroParcs en Dock C CruisePartners schrijf ik zowel online content als print. Over bestemmingen, landingspagina’s en praktische informatie, maar ook voor magazines en gidsen. Zo schreef ik voor Cruise Travel een reisgids, creëerde ik voor Dock C een brochure over Alaska en maakte ik voor Tioga Tours een informatiegids ‘Reizen met Kinderen’. Waar kun je zoal aan denken?

SEO

Uiteraard moet online content goed vindbaar zijn via zoekmachines. Daar komt SEO tekstschrijven om de hoek kijken. Daarnaast zorg ik dat de teksten overzichtelijk en makkelijk leesbaar zijn.

Redigeren

Heb je al een kant-en-klare tekst, maar zoek je iemand die de spreekwoordelijke puntjes op de i zet of heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik maak je tekst aantrekkelijk en overzichtelijk en zorg ervoor dat je tekst op alle vlakken klopt, zowel grammaticaal als in opbouw. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Zo deed ik eindredactie en redigeerde ik teksten van magazines, reisgidsen en online content.

Schrijven over reizen

Mijn passie en expertise als tekstschrijver ligt bij schrijven over reizen. Veel van mijn opdrachtgevers komen dan ook uit de reisbranche of de recreatieve sector. Dus heb je teksten nodig voor bestemmingen, regio’s, accommodaties, campings, reisverhalen of een reisblog? Als freelance reisblogger én liefhebber van reizen kan ik je helpen. Reisorganisaties als ANWB Reizen, Tioga Tours en ViaTioga gingen je al voor.

Verschenen in de reisbranche

Om een indruk te geven van mijn schrijfstijl hieronder een greep uit mijn blogs en online content: 

Duurzaamheid en een mooiere wereld

Daarnaast werk ik graag samen met bedrijven of organisaties die zich inzetten voor een mooiere en duurzamere wereld en die kansongelijkheid proberen terug te dringen. Zo werkte ik onder andere samen met Compassion Nederland.

Samenwerken & Contact

Ik werk(te) onder andere samen met:

Cruise Travel, Tioga Tours, DockC CruisePartners, Compassion Nederland, Urban Solutions (gebiedsmarketing & vastgoedmarketing), Hotel Restaurant l’Eau Vive, ViaTioga, Maison des Ardennes en ANWB Reizen


Irene Hummel | Freelance tekstschrijver en reisblogger | Amersfoort | Linkedin

©Irene Hummel Producties, Amersfoort | KVK 66763606 | BTW NL001447483B20

pinit fg en rect red 28

2 comments on “Irene Hummel | Freelance tekstschrijver & reisblogger Amersfoort

  1. In verband met uitbreiding met een flink aantal reizen en accommodaties zijn wij bij Go North op zoek naar iemand die ons voor ons een aantal reizen en verblijfsadressen pakkend kan beschrijven. Graag kom ik met je in contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *