fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Irene Hummel | Freelance tekstschrijver Amersfoort

Irene Hummel Producties | Freelance tekstschrijver Amersfoort

Freelance tekstschrijver in Amersfoort nodig?

Ben je op zoek naar een freelance tekstschrijver in Amersfoort? Als creatieve tekstschrijver, content creator en blogger help ik je graag met het schrijven van (web)teksten, blogs of om de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’ te zetten van je bestaande teksten. 

Ik kan je onder andere helpen bij:

Bloggen

Tegenwoordig kan een website bijna niet meer zonder een inspirerende blog. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke ervaringen gecombineerd met een flinke dosis inlevingsvermogen en speurwerk om de feiten kloppend te krijgen. Deze zet ik om in een pakkende tekst waarmee ik lezers enthousiast wil maken: of het nu gaat om een product, een idee, bestemming of reis. Ik schrijf inspirerende blogs voor onder andere Tioga Tours, ViaTioga en Neneh’s Choice.

(Web)teksten

Voor organisaties als Cruise Travel, Tioga Tours, EuroParcs en Dock C CruisePartners schreef ik zowel webteksten als teksten voor print. Over bestemmingen, landingspagina’s en praktische informatie, maar ook voor magazines en gidsen. Zo schreef ik voor Cruise Travel een volledige reisgids, creëerde ik voor Dock C een brochure over Alaska en maakte ik voor Tioga Tours een informatiegids ‘Reizen met Kinderen’: een gids boordevol tips voor jonge avonturiers die Amerika & Canada willen ontdekken.

SEO

Uiteraard moet online content goed vindbaar zijn via zoekmachines. Daar komt SEO tekstschrijven om de hoek kijken. Voor zowel Tioga Tours en Via Tioga als mijn eigen website heb ik de teksten SEO-proof gemaakt. Daarnaast zorg ik ervoor dat de teksten overzichtelijk en makkelijk leesbaar zijn.

Redigeren

Heb je al een kant-en-klare tekst, maar zoek je iemand die de spreekwoordelijke puntjes op de i zet of heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik maak je tekst aantrekkelijk en overzichtelijk en zorg ervoor dat je tekst op alle vlakken klopt, zowel grammaticaal als in opbouw. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Zo deed ik eindredactie en redigeerde ik teksten van onder andere een jongerenmagazine, de magazines van Tioga Tours en reisgidsen en online teksten van Cruise Travel en Dock C CruisePartners.

Persberichten en nieuwsbrieven

Voor singer-songwriter Blaudzun schreef ik jarenlang persberichten voor nieuwe albumreleases en op handen zijnde tours in binnen- en buitenland. Bij Tioga Tours en Dock C CruisePartners stelde ik nieuwsbrieven op (Mailchimp).

Samenwerken & Contact

Ik werk(te) o.a. samen met: Cruise Travel, Tioga Tours, DockC CruisePartners, Compassion Nederland, Urban Solutions (gebiedsmarketing & vastgoedmarketing), Hotel l’Eau Vive en ViaTioga.

Wil je ook met me samenwerken of weten of ik iets voor je kan betekenen? Meer over samenwerken lees je hier of neem contact op via onderstaand contactformulier.


Irene Hummel | Freelance tekstschrijver | Amersfoort | Linkedin

©Irene Hummel Producties, Amersfoort | KVK 66763606 | BTW NL001447483B20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *