fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Boeken | Films | Inspiratie ★

Diensten | Irene Hummel Producties

Bloggen

Tegenwoordig kan een website bijna niet meer zonder een inspirerende blog. In mijn blogs deel ik mijn persoonlijke ervaringen gecombineerd met een flinke dosis inlevingsvermogen en speurwerk om de feiten kloppend te krijgen. Deze zet ik om in een pakkende tekst waarmee ik lezers enthousiast wil maken: of het nu gaat om een product, een idee, bestemming of reis. Ik schrijf blogs voor onder andere Tioga Tours en m’n eigen blog Neneh’s Choice.

(Web)teksten

Voor organisaties als Cruise Travel, Tioga Tours en Dock C CruisePartners schreef ik zowel webteksten als teksten voor print. Over bestemmingen, landingspagina’s en praktische informatie, maar ook voor magazines en gidsen. Zo schreef ik voor Cruise Travel een volledige reisgids, creëerde ik voor Dock C een brochure over Alaska en maakte ik voor Tioga Tours een informatiegids ‘Reizen met Kinderen’: een gids boordevol leuke tips voor jonge onderzoekers en avonturiers die Amerika & Canada willen ontdekken.

SEO

Uiteraard moet online content goed vindbaar zijn via zoekmachines. Daar komt SEO tekstschrijven om de hoek kijken. Voor zowel Tioga Tours als mijn eigen website heb ik de teksten SEO-proof gemaakt. Daarnaast zorg ik ervoor dat de teksten overzichtelijk en makkelijk leesbaar zijn.

Social Media

Heb je geen tijd om al je social-media-kanalen bij te houden? Daar help ik je graag bij. Naast de social-media voor Neneh’s Choice hield ik ook jarenlang alle social-media bij voor de Nederlandse singer-songwriter Blaudzun. Voor Tioga Tours en Dock C CruisePartners zette ik een contentkalender op en plande ik social-mediaberichten in voor Twitter, Facebook en Instagram.

Redigeren

Heb je al een kant-en-klare tekst, maar zoek je iemand die de spreekwoordelijke puntjes op de i zet of heb je moeite met het vinden van de juiste woorden? Ik maak je tekst aantrekkelijk en overzichtelijk en zorg ervoor dat je tekst op alle vlakken klopt, zowel grammaticaal als in opbouw. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met redigeren. In het verleden deed ik eindredactie en redigeerde ik teksten van onder andere een jongerenmagazine, de magazines van Tioga Tours en reisgidsen en online teksten van Cruise Travel en Dock C CruisePartners.

Persberichten en nieuwsbrieven

Voor singer-songwriter Blaudzun schreef ik jarenlang persberichten voor nieuwe albumreleases en op handen zijnde tours in binnen- en buitenland. Bij Tioga Tours en Dock C CruisePartners stelde ik nieuwsbrieven op (Mailchimp).

Samenwerken & Contact

Wil je met me samenwerken of weten of ik iets voor je kan betekenen?


Irene Hummel | Tekstschrijver | Amersfoort | Linkedin

©Irene Hummel Producties, Amersfoort | KVK 66763606 | BTW NL001447483B20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *