fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Samenwerken Neneh’s Choice

Samenwerken Neneh's Choice

Zo nu en dan schrijf ik een artikel dat tot stand is gekomen door middel van een samenwerking. Op Neneh’s Choice schrijf ik persoonlijke (reis)verhalen om te inspireren. Ik ga dan ook alleen samenwerkingen aan als het onderwerp bij mijn blog past en plaats geen aangeleverde artikelen. Dat houdt mijn website authentiek wat voor een betere interactie met mijn lezers zorgt. Ook samenwerken met Neneh’s Choice?

Lezers

Neneh’s Choice trekt maandelijks zo’n 6.000 unieke bezoekers. De meeste bezoekers komen via zoekmachines (Google) op de website en via social media kanalen (Pinterest, Facebook en Instagram). Lezers zijn voornamelijk op zoek naar reisinspiratie, algemene informatie over bestemmingen en tips over hoe ze goedkoop kunnen leven om meer te reizen en te genieten (ook met kinderen).
Het zijn voornamelijk vrouwen (67%) die de website bezoeken, tegenover 33% mannen. Bezoekers zijn tussen de 25 en 64 jaar oud, met uitschieters in de leeftijdscategorieën 25-34 (24%) en 45-64 (22%).

Populaire artikelen

Praktische artikelen als goedkoop reizen, hoe doe je dat? en zuinig leven en groots genieten worden goed gelezen. Ook mijn teksten over uitjes in Nederland zijn populair, zoals boshuisjes in Nederland, wandelroutes en klompenpaden. Daarnaast worden mijn blogs over mijn reizen met mijn kinderen veel gelezen, zoals die over Griekenland en m’n rondreizen door Egypte en Marokko.

Samenwerken Neneh’s Choice?

Ik sta open voor samenwerkingen en ideeën zijn altijd welkom! Wil je met me samenwerken? Neem dan contact op via het contactformulier hieronder. De mediakit van Neneh’s Choice kun je hier downloaden.

Freelance tekstschrijver

Je kunt me ook inhuren als freelance tekstschrijver voor je eigen blog, website of voor het (her)schrijven of redigeren van je teksten. Daarover lees je hier meer.

Neneh’s Choice maakt deel uit van Irene Hummel Producties en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 66763606.