fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Samenwerken Neneh’s Choice

Samenwerken Neneh's Choice

Wil je samenwerken met Neneh’s Choice? Zo nu en dan schrijf ik een artikel dat tot stand is gekomen door middel van een samenwerking. Op Neneh’s Choice schrijf ik persoonlijke (reis)verhalen en ik ga dan ook alleen samenwerkingen aan als het onderwerp bij mijn blog past en ik plaats geen aangeleverde artikelen.

Lezers en cijfers

Neneh’s Choice trekt maandelijks zo’n 7.000 unieke bezoekers. De meeste bezoekers komen via zoekmachines (Google) op de website en via social media (Pinterest, Facebook en Instagram). Lezers zijn voornamelijk op zoek naar reisinspiratie, informatie over bestemmingen en tips over goedkoop leven om meer te kunnen reizen en te genieten. Het zijn voornamelijk vrouwen (67%) die de website bezoeken, tegenover 33% mannen. Bezoekers zijn tussen de 25 en 64 jaar oud, met uitschieters in de leeftijdscategorieën 25-34 (21%) en 45-64 (35%).

Populaire artikelen

Mijn bezoekers lezen graag praktische artikelen als goedkoop reizen, hoe doe je dat? en zuinig leven en groots genieten. Ook mijn teksten over uitjes in Nederland zijn populair, zoals boshuisjes in Nederland, wandelroutes en klompenpaden. Daarnaast worden mijn blogs over mijn reizen met mijn kinderen veel gelezen, zoals die over Griekenland, mijn rondreis met de kinderen door Egypte en door Marokko, maar ook mijn artikelen over alleen reizen. En natuurlijk alles over mijn kampeerrondreis samen met mijn 17-jarige zoon door Namibië, Botswana en Zimbabwe.

Samenwerken Neneh’s Choice

Ideeën zijn altijd welkom! Wil je samenwerken met Neneh’s Choice? Vul dan het contactformulier in.

Bestemmingen die ik zelf bezocht

België | Botswana | Brazilië | Canada | Cyprus | Duitsland | Egypte | Engeland | Frankrijk | Griekenland | India | Indonesië | Italië | Libanon | Malta | Marokko | Monaco | Namibië | Nederland | Oostenrijk | Portugal | Singapore | Spanje | Thailand | Tunesië | Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) | Verenigde Staten | Zimbabwe | Zuid-Afrika | Zwitserland

Freelance tekstschrijver

Naast mijn eigen blog werk ik ook als freelance tekstschrijver. Ik schrijf SEO content zoals bestemmingspagina’s, reisblogs en hotelomschrijvingen. Werk je in de toeristische- of recreatiebranche en wil je weten of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bekijk de diensten die ik als Irene Hummel Producties kan leveren. Organisaties als ANWB Reizen en ViaTioga gingen je al voor.  

Neneh’s Choice steunen

Wil je de website Neneh’s Choice steunen? Dan kan door te boeken via een van mijn partners op deze pagina.

Kaapstad Chapmans Peak Scenic Drive Irene Margriet

Meer over de persoon achter Neneh’s Choice.

Ik houd me aan de Reclamecode Social Media. Dat betekent dat ik op mijn blog altijd vermeld als het om een advertorial of samenwerking gaat. 

Neneh’s Choice maakt deel uit van Irene Hummel Producties en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 66763606.