fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Natuur

Tips Belgische Ardennen

België, Europa

Belgische Ardennen, België landschap

Een weekend weg of een vakantie naar de Belgische Ardennen? Op slechts een paar uur rijden vanuit Nederland beland je in het sprookjesachtige landschap van de Belgische Ardennen. Hier vind je niets dan glooiende heuvels, groene bossen, slaperige stadjes, imposante kastelen en kronkelende rivieren. En genoeg sportieve activiteiten. Dit zijn mijn tips voor de Belgische Ardennen. 

Lees verder

Wandelen: Buiten in de Kuil in Lage Vuursche

Europa, Nederland, Wandelen

Wandelen buiten in de kuil heide

Buiten in de Kuil start bij De Kuil van Drakensteyn in Lage Vuursche. Dit korte rondje is ideaal als je even bij wilt komen. Iets langer lopen? Je kunt de wandelroute ook combineren met andere wandelingen zoals de wandelroute De Stulp en die rond de kasteeltuin van Kasteel Drakensteyn bijvoorbeeld.

Lees verder

Victoria Falls in Zimbabwe

Afrika, Zimbabwe

Victoria Falls: must see in Zimbabwe
Victoria Falls ligt op de grens van Zimbabwe en Zambia. Nu is Zimbabwe al jarenlang niet bepaald een veilig land, behalve Victoria Falls, dat wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Je kunt dan ook zonder enige problemen de Victoria Watervallen bezoeken. En dat moet je ook zeker doen, want bij de Victoria Falls moet je zijn geweest! Lees hier alle tips en bezienswaardigheden.
Lees verder