Neneh's Choice
Reisverhalen, films, eten & boeken

Irene Hummel


Genieten in het kwadraat

Ik heb altijd een passie gehad voor schrijven, tekenen en alle mooie en inspirerende dingen in de wereld. Ik geniet van grote en kleine verrassingen: een kippenvelnummer, de zon op m’n gezicht, snorkelen op Bali, de aanblik van m’n slapende kids, een fascinerende film, knapperige broodjes uit de oven, het geluid van een kabbelend beekje, me mee laten voeren op de muziek van m’n favoriete band in een rokerige concertzaal, urenlang bomen bij kaarslicht, over de Golden Gate Bridge lopen, de dromerige schilderijen van Paul Signac, de geur van geroosterde vis, een boek dat ik in één adem uitlees, besneeuwde bergtoppen, een verrukkelijk glas wijn, de armen van m’n kinderen om m’n hals, het kriebelende zand tussen m’n tenen en de wind in m’n haren.

Hoe het begon

Op m’n zesde schreef en illustreerde ik m’n eerste verhaaltje over twee goudvissen, daarna volgde een script voor een toneelstuk en later fantasierijke verhalen over stoere meiden en verslagen van m’n reisbelevenissen. Ik ontdekte dat ik een brede interesse had en dat ik me niet wilde vastpinnen op één ding. Behalve van iets moois creëren hou ik namelijk ook van orde scheppen in de chaos, van organiseren, van brainstormen en nieuwe dingen verzinnen, van redigeren en nóg meer schrijven. En ik hou van reizen: van Amerika, Thailand en Indonesië tot Brazilië en kamperen in Frankrijk.

Neneh’s Choice

Toen ik drie jaar oud was, noemde ik mezelf Neneh, omdat ik m’n eigen naam -Irene- nog niet uit kon spreken. Die naam staat symbool voor het nieuwsgierige kind in mij, maar ook voor levenslust en wilskracht. Nog steeds wil ik als Neneh in het leven staan. Door me te laten inspireren door bijzondere (reis)verhalen, me te verbazen over de wonderlijke natuur, mezelf onder te dompelen in verschillende culturen, me te laten verrassen door waanzinnige smaken en te genieten van al het moois in de wereld. Met een nieuwsgierigheid alsof ik alles voor het eerst zie en ervaar…

Op Neneh’s Choice deel ik dat graag met je!

Veel liefs,

Irene

Samenwerken & Contact

Schrijven, reizen, film, kunst en muziek, dat is m’n passie. Ik ben dol op inspiratie en als creatieve duizendpoot wil ik het allerliefst anderen aansteken met mijn enthousiasme! Ben je op zoek naar een blogger of tekstschrijver? Neem contact met me op via het contactformulier of mail naar neneh@nenehschoice.nl.

Je kunt me ook volgen op Instagram. Mijn tips vind je op Trip Advisor.

Irene Hummel | Tekstschrijver | Amersfoort | Linkedin

Irene Hummel Producties | KvK 66763606

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *