Neneh's Choice
Reisverhalen, films, eten & boeken

Irene Hummel


Genieten in het kwadraat

Zo lang ik me kan herinneren heb ik een passie gehad voor schrijven, tekenen en alle mooie en inspirerende dingen in de wereld. Ik geniet van grote en kleine verrassingen: een kippenvelnummer, de zon op m’n gezicht, snorkelen, de aanblik van m’n slapende kids, een fascinerende film en knapperige broodjes uit de oven. Verder laat ik me graag meevoeren door muziek, word ik blij van het geluid van een kabbelend beekje, houd ik van de dromerige schilderijen van Paul Signac, de geur van geroosterde vis, van zand tussen m’n tenen en de wind in m’n haren.

Hoe het begon

Op m’n zesde schreef en illustreerde ik m’n eerste verhaaltje over twee goudvissen, daarna volgde een script voor een toneelstuk en verhalen over stoere meiden en later verslagen van m’n reisbelevenissen. Ik ontdekte dat ik een brede interesse had en dat ik me niet wilde vastpinnen op één ding. Behalve van iets moois creëren houd ik namelijk ook van orde scheppen in de chaos, van organiseren, brainstormen en nieuwe dingen verzinnen, van redigeren en schrijven. En ik hou van reizen: van Amerika, Thailand en Indonesië tot Brazilië en kamperen in Frankrijk.

Neneh’s Choice

Toen ik drie jaar oud was, noemde ik mezelf Neneh, omdat ik m’n eigen naam – Irene – nog niet uit kon spreken. Die naam staat symbool voor het nieuwsgierige kind in mij, maar ook voor levenslust en wilskracht. Nog steeds wil ik als Neneh in het leven staan. Door me te laten inspireren door bijzondere (reis)verhalen, me te verbazen over de natuur, mezelf onder te dompelen in andere culturen en te genieten van al het moois in de wereld. Met een nieuwsgierigheid alsof ik alles voor het eerst zie en ervaar…

Op Neneh’s Choice deel ik dat graag met je!

Veel liefs,

Irene

Samenwerken & Contact

Schrijven, reizen, film, kunst en muziek, dat is m’n passie. Ik ben dol op inspiratie en als creatieve duizendpoot wil ik het liefst anderen aansteken met mijn enthousiasme! Ben je op zoek naar een blogger of tekstschrijver? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Je kunt me ook volgen op Instagram. Mijn tips over hotels en restaurants vind je op Trip Advisor.

Irene Hummel | Tekstschrijver | Amersfoort | Linkedin

Neneh’s Choice maakt deel uit van Irene Hummel Producties en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 66763606.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *