fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Over Neneh’s Choice | Irene Hummel

Over Neneh's Choice | Irene Hummel Tekstschrijver Amersfoort
Over Neneh’s Choice

Ik ben Irene en zo lang ik me kan herinneren houd ik van schrijven, tekenen en van mooie dingen. Zoals een kippenvel nummer, de zon op m’n gezicht, snorkelen, de aanblik van m’n slapende kids, een fascinerende film en knapperige broodjes. Verder ben ik een muziekliefhebber, word ik blij van een kabbelend beekje, houd ik van de dromerige schilderijen van Paul Signac, de geur van geroosterde vis, van zand tussen m’n tenen en de wind in m’n haren.

Hoe het begon

Op m’n zesde schreef ik mijn eerste korte verhaal over twee goudvissen, daarna volgde een script voor een toneelstuk en maakte ik verslagen van m’n reisbelevenissen. Ik ontdekte dat ik een brede interesse had en dat ik me niet wilde vastpinnen op één ding. Behalve van iets moois creëren houd ik ook van orde scheppen, van brainstormen en nieuwe dingen verzinnen. En ik houd van reizen: van Amerika, Thailand en Indonesië tot Brazilië en kamperen in Frankrijk of Groningen.

Wie is Neneh?

Waar die naam Neneh van Neneh’s Choice dan vandaan komt? Toen ik drie jaar oud was kon ik m’n eigen naam, Irene, niet goed uitspreken. Daarom noemde ik mezelf Neneh. Die naam staat symbool voor het nieuwsgierige en levenslustige kind in mij. Nog steeds probeer ik als Neneh in het leven te staan. Door me iedere dag te laten inspireren door de natuur, andere culturen en te genieten van grote en kleine avonturen.

Neneh’s Choice is mijn persoonlijke blog waar ik mijn verhalen deel. Niet alleen over reizen, maar ook over besparen en zuinig leven. Zodat ik nu kan genieten van de dingen die ik belangrijk vind, maar ook om meer vrijheid voor mezelf en mijn kinderen te creëren voor de toekomst. Ik hoop met mijn manier van leven ook anderen te inspireren.

Samenwerken & Contact

Over Neneh's Choice | Irene Hummel

Irene Hummel | Tekstschrijver | Amersfoort | Linkedin

Kamer van Koophandel Neneh’s Choice maakt deel uit van Irene Hummel Producties en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 66763606.

Copyright Het is niet toegestaan door mij gemaakte foto’s op welke manier dan ook te gebruiken zonder dat ik daarvoor toestemming heb gegeven. Bij overtreding kan een boete in rekening worden gebracht.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 reacties op “Over Neneh’s Choice | Irene Hummel

 1. Hi Irene,

  Vandaag kwam ik op je website terecht en ik zou je hierover graag een vraag willen stellen. Allereerst complimenten voor je blog, wat kun jij mooie reisverhalen schrijven.

  Ik stuur je deze mail namens Fotofabriek.nl. Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken, denk bijvoorbeeld aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda’s, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders.

  Ik vroeg mij of het je leuk lijkt om een fotoboek van ons te testen om hierin reisherinneringen vast te leggen.

  Een tijdje terug zijn wij door AVROTROS Radar uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier en graag willen wij nu meer Nederlanders en Belgen kennis laten maken met Fotofabriek.

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,

  Linda Koning
  Fotofabriek.nl

 2. Beste Irene,

  Wat schrijf jij leuke artikelen! Ik zou je hier daarom graag ook een vraag over willen stellen. Ik stuur deze mail namens Studentendrukwerk.nl. Studentendrukwerk is een online copyshop waar studenten en niet-studenten terecht kunnen voor al hun drukwerk zoals scripties, boeken, verslagen en andere documenten en sinds kort ook bierviltjes.

  De reden dat ik je deze mail stuur is omdat ik mij afvroeg of het je leuk lijkt om op een ludieke manier een samenwerking tot stand te brengen. Wellicht vinden de bezoekers van jouw website het leuk om eigen gemaakte bierviltjes te gebruiken bij bijvoorbeeld een borrel of bij andere gelegenheden. Ook bieden wij verschillende soorten wanddecoratie aan. Denk hierbij aan een foto op canvas, aluminium, dibond, forex en keramiek. Neem eens een kijkje op onze website!

  Ik hoor graag van je!

  Met vriendelijke groet,

  Femke Hoekstra
  Studentendrukwerk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *