fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Over Neneh’s Choice | Irene Hummel

Over Neneh's Choice | Irene Hummel Tekstschrijver Amersfoort
Over Irene

Ik ben Irene Hummel en zo lang ik me kan herinneren houd ik van schrijven, tekenen en van mooie dingen. Zoals een kippenvel nummer, de zon op m’n gezicht, snorkelen, de aanblik van m’n slapende kids, een fascinerende film en knapperige broodjes. Verder ben ik een muziekliefhebber, word ik blij van een kabbelend beekje, houd ik van de dromerige schilderijen van Paul Signac, de geur van geroosterde vis, van zand tussen m’n tenen en de wind in m’n haren.

Hoe het begon

Op m’n zesde schreef ik mijn eerste korte verhaal over twee goudvissen, daarna volgde een script voor een toneelstuk en maakte ik verslagen van m’n reisbelevenissen. Ik ontdekte dat ik een brede interesse had en dat ik me niet wilde vastpinnen op één ding. Behalve van iets moois creëren houd ik ook van orde scheppen, van brainstormen en nieuwe dingen verzinnen. En ik houd van reizen: van Amerika, Thailand en Indonesië tot Brazilië en kamperen in Frankrijk of Groningen. Vandaar dat ik zowel journalistiek als toerisme studeerde.

Wie is Neneh?

Waar die naam Neneh van Neneh’s Choice dan vandaan komt? Toen ik drie jaar oud was kon ik m’n eigen naam, Irene, niet goed uitspreken. Daarom noemde ik mezelf Neneh. Die naam staat symbool voor het nieuwsgierige kind in mij. Nog steeds probeer ik als Neneh in het leven te staan. Door me iedere dag te laten inspireren door de natuur, andere culturen en te genieten van grote en kleine avonturen.

Neneh’s Choice is de persoonlijke blog van mij, Irene Hummel, waar ik mijn verhalen deel. Niet alleen over reizen, maar ook over besparen en zuinig leven. Zodat ik nu kan genieten van de dingen die ik belangrijk vind, maar ook om meer vrijheid voor mezelf en mijn kinderen te creëren voor de toekomst. Ik hoop met mijn manier van leven ook anderen te inspireren.

Over Neneh's Choice, Irene Hummel tekstschrijver

Samenwerken & Contact

Irene Hummel | Tekstschrijver | Amersfoort | Linkedin

Kamer van Koophandel Neneh’s Choice maakt deel uit van Irene Hummel Producties en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 66763606.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *