fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Films | Inspiratie voor grote en kleine avonturen ★

Shop reizen met kinderen

reizen met kinderen neneh's choice

Of je nu met de auto naar de camping in Frankrijk rijdt of het vliegtuig pakt naar een Europese of een verre bestemming. Wat neem je nu precies mee als je met de kinderen op vakantie gaat? De handigste spullen vind je in mijn shop voor reizen met kinderen.

Al eerder schreef ik een blog over mijn tips voor reizen met het hele gezin. De spulletjes die ik daarin noem, heb ik nogmaals voor je op een rijtje gezet in deze shop. Soms staan spullen er tweemaal in (zoals een reisversie van de kinderstoel bijvoorbeeld). Het is dan maar net wat je zelf het makkelijkst vindt, een kinderstoel mét of zonder eetblad.
Stuk voor stuk zijn het spulletjes die ik tijdens de reizen met m’n kids heb meegenomen. En dat allemaal om het reizen met het hele gezin nóg makkelijker en leuker maken!

Shop reizen met Kinderen

Inpaklijst reizen met kinderen
BabyBaby

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als Pixabay, Pexels en Unsplash.