fbpx
Neneh's Choice
★ Reizen | Boeken | Films | Inspiratie ★

Ik ga op reis met m’n kinderen en ik neem mee…

reizen met kinderen neneh's choice

Of je nu met de auto naar de camping in Frankrijk rijdt of het vliegtuig pakt naar een Europese of een verre bestemming. Wat neem je nu precies mee als je met de kinderen op vakantie gaat? De handigste spullen vind je in mijn shop voor reizen met kinderen.

Al eerder schreef ik een blog over mijn tips voor reizen met kinderen. De spulletjes die ik daarin noem, heb ik nogmaals voor je op een rijtje gezet in deze shop.
Soms staan spullen er tweemaal in (zoals een reisversie van de kinderstoel bijvoorbeeld). Het is dan maar net wat je zelf het makkelijkst vindt. Zelf heb ik de KidsKit High Seat ooit goedkoop tweedehands op de kop getikt, maar dat terzijde.
In ieder geval zijn dit stuk voor stuk spullen die je het reizen met kinderen nog makkelijker en leuker maken!

Shop – Reizen met Kinderen

BabyBaby