Eataly in Torino

Food, Italië

eataly-torino
Eataly is hét restaurant en foodmarket in Torino waar je de onvervalste cucina Italiana vindt. Het is gelegen in Lingotto, een buitenwijk van Torino.

De oude FIAT fabrieken

Recht tegenover Eataly vind je het NH Hotel Lingotto. Het hotel is gevestigd in wat ooit de oude FIAT fabrieken waren. Niet alleen ligt het op prachtige, historische locatie, het is bovendien stijlvol ingericht.

Eataly = Italiaans slowfood

Coca cola zul je hier in Eataly niet vinden. Wel een complete overdekte markt vol schappen met Italiaans slowfood. Zo vind je hier tal van biologische wijnen, rijen pasta’s, sauzen en risotto’s, maar ook verse groenten en fruit. Kortom: een fijne plek om even op het terras iets te eten, maar ook om flink in te slaan!

Eataly| Via Nizza, 230 | 10126 Torino, Italië | tel 011 19506801

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *