Eataly in Torino

Eten, Italië

eataly-torino
Eataly is hét restaurant en de food market in Torino waar je terecht kunt voor de onvervalste cucina Italiana. Het ligt in de wijk Lingotto, een buitenwijk van de Italiaanse stad Torino.

NH Torino Congres in de oude FIAT fabriek

Voor tv-opnames slapen we in het NH Torino Congres. Dit hotel is gevestigd in de voormalige autofabriek van Fiat en is ontworpen door architect Renzo Piano. Niet alleen ligt het op prachtige, historische locatie, het is ook bijzonder stijlvol ingericht. Op zoek naar een hapje en drankje stuiten we op het verderop gelegen Eataly.

Italiaans slowfood

Coca cola kun je hier in Eataly niet krijgen. Wel vind je hier een overdekte markt boordevol schappen met Italiaans slowfood. Zo vind je hier biologische wijnen, rijen pasta’s, sauzen en risotto’s, maar ook veel verse groenten en fruit. Dé plek dus om flink wat Italiaanse producten in te slaan. Maar ook een fijne plek om even op het terras iets te eten.

Eataly| Via Nizza, 230 | 10126 Torino, Italië | tel 011 19506801 | Meer info

Meer lezen?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *