Pakhuis: brasserie restaurant in Gent

België, Eten, Europa

Brasserie Pakhuis, Gent, België

Ben je een weekendje in Gent en zoek je een goed en betaalbaar restaurant? Schuif dan aan bij Brasserie Restaurant Pakhuis.

Brasserie Pakhuis, Gent, België

Bib Gourmand

Dat Brasserie Pakhuis populair is, is niet alleen vanwege de Frans/Italiaanse keuken. Al wil het natuurlijk wel iets zeggen dat het in 2020 een Bib Gourmand status had in de Michelin-gids. Het eten is er dus goed, maar het is ook de bijzondere setting waarvoor gasten hier graag (terug)komen.

Lees ook: zo leuk is Durbuy
En: de mooiste plaatsen en stadjes in de Ardennen
Plus: wat te doen in de Belgische Ardennen

Architect Pinto

Het industriële pand werd door de Portugese architect Pinto onder handen genomen. Hij voorzag de enorme opslagruimte van een warm tintje. Het interieur van het Pakhuis in Gent doet vaag denken aan een gestrande Titanic met veel mosgroen staal. De bijzondere ambiance en het verrukkelijke eten maken dit een fijne plek om aan te schuiven.

Ook eten bij Pakhuis?

De hele dag door (vanaf 12.00 uur) kun je in het Brasserie Pakhuis in Gent terecht voor voortreffelijk eten. Dus dit een goede plek voor zowel de lunch als diner.

Pakhuis | Schuurkenstraat 4 | 9000 Gent | meer info en reserveren

Brasserie Pakhuis Gent bewaren

Brasserie Pakhuis Gent, België

Meer restauranttips

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan rechtenvrije foto’s van beeldbanken als Pixabay en Pexels.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *