Brasserie Pakhuis, Gent

België, Eten, Europa

Brasserie Pakhuis, Gent, België

Als je zo een weekend door Gent struint en op zoek gaat naar een goed restaurant, stuit je al gauw op Brasserie Pakhuis.

Bib Gourmand

Dat het Pakhuis populair is, is niet alleen vanwege de Frans/Italiaanse keuken. Al wil het natuurlijk wel iets zeggen dat het in 2020 een Bib Gourmand status had in de Michelin-gids. Het eten is er dus goed, maar het is ook de bijzondere setting waarvoor gasten hier graag (terug)komen.

Lees ook: zo leuk is Durbuy
En: de mooiste plaatsen en stadjes in de Ardennen
Plus: wat te doen in de Belgische Ardennen

Architect Pinto

Het industriële pand werd door de Portugese architect Pinto onder handen genomen. Hij voorzag de enorme opslagruimte van een warm tintje. Het interieur van het restaurant in Gent doet vaag denken aan een gestrande Titanic met veel mosgroen staal. De bijzondere ambiance en het verrukkelijke eten maken dit een fijne plek om aan te schuiven.

Brasserie Pakhuis, Gent, België

Ook eten bij Brasserie Pakhuis?

De hele dag door (vanaf 12.00 uur) kun je in het Brasserie Pakhuis terecht voor voortreffelijk eten.

Pakhuis | Schuurkenstraat 4 | 9000 Gent | t: 09 – 223 55 55 – f: 09 – 225 71 05 | info@pakhuis.be

Brasserie Pakhuis Gent bewaren

Brasserie Pakhuis Gent, België

Meer restauranttips

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan rechtenvrije foto’s van beeldbanken als Pixabay en Pexels.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *