Brasserie Pakhuis, Gent

België, Eten

brasserie Pakhuis, GentAls je zo een weekend door Gent struint en op zoek gaat naar een goed restaurant, stuit je al gauw op Brasserie Pakhuis.

Big Gourmand

Dat het Pakhuis populair is, is niet alleen vanwege de Frans/Italiaanse keuken. Al wil het natuurlijk wel iets zeggen dat het z’n Bib Gourmand in de Michelingids 2020 heeft behouden. Het eten is er dus goed, maar het is ook de bijzondere setting waarvoor gasten hier graag (terug)komen.

Architect Pinto

Het industriële pand werd door de Portugese architect Pinto onder handen genomen. Hij voorzag de enorme opslagruimte van een warm tintje. Het interieur van het restaurant in Gent doet vaag denken aan een gestrande Titanic met veel mosgroen staal. De bijzondere ambiance en het verrukkelijke eten maken dit een fijne plek om aan te schuiven.

Pakhuis, Gent

De hele dag door (vanaf 12.00 uur) kun je in het restaurant terecht voor voortreffelijk eten.

Pakhuis | Schuurkenstraat 4 | 9000 Gent | t: 09 – 223 55 55 – f: 09 – 225 71 05 | info@pakhuis.be

Meer lezen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *