Restaurant El Parador, Varanasi

Eten, India, Travel

El Parador, <a href=

Restaurant El Parador in Varanasi is een absolute aanrader! Het wordt gerund door een hartelijke, Nepalese familie. Terwijl oma in de keuken familierecepten brouwt, neemt onder andere haar kleindochter de bediening voor haar rekening. 

Mexicaans en Nepalees eten

Op het afwisselende menu van El Parador staan onder andere Mexicaanse schotels. Zo vind je er Tortilla’s en taco’s, maar ook Nepalees rundvlees en moussaka. Heel verrassend is de vegetarische burger van kidneybonen of van linzen. Een welkome afwisseling na wekenlang pittig gekruid Indiaas eten!

Restaurant El Parador met dakterras

Het eten in Restaurant El Parador wordt onder andere op het beschutte, groene dakterras geserveerd. Maar je kunt ook binnen zitten als je dat fijner vindt. O, en had ik al genoemd dat ze hun eigen kruiden, zoals basilicum, kweken? Om je vingers bij af te likken. Kortom: dit restaurant is een echte aanrader!

Restaurant El Parador ligt buiten het centrum, weg van de verkeerschaos (zie plattegrond).

Meer lezen?

  • Ik slenterde door de straten van Varanasi, waar de doden worden verbrand en m’n slipper in een (heilige) koeienvlaai bleef steken
  • In Jaipur sliep ik in een heus paleis: Hotel Bissau Palace
  • Eerst de Taj Mahal zien en dan… ontbijt! Ik schoof aan tafel in Maya Hotel & Restaurant in Agra

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *