Hotel Bissau Palace, Jaipur

Accommodaties, Azië, India

Hotel Bissau Palace, Jaipur

Ik ben verrast door het prachtige, elegante Hotel Bissau Palace in Jaipur dat ooit een paleis was. Hier waan ik me in het sprookje van duizend-en-één-nacht. 

Bissau Palace Jaipur kamer

Kamers in Hotel Bissau Palace

Alle kamers van dit hotel in Jaipur zijn even kleurrijk, geen kamer is hetzelfde, dus ik kan het niet laten om af en toe bij anderen naar binnen te gluren (sorry!).

Bissau Palace Jaipur eetzaal Bissau Palace Jaipur tuin

Indiase blingbling

De eetzaal is typisch Indiaas, met ontzettend veel bling bling. Het uitzicht vanaf de veranda over de tuin en het zwembad (!) is adembenemend. Ik besluit dan ook hier ‘s ochtends mijn ontbijt te verorberen.

Bissau Palace Jaipur eetzaal vloer

Oase van rust

Hoewel Hotel Bissau Palace vlak bij het centrum van de roze stad Jaipur ligt, merk je weinig van de hectiek van de stad. Tip: in deze oase van rust kun je bovendien een massage boeken. Jammer genoeg kom ik daar pas op de dag van vertrek achter. Vanaf het dakterras heb je een spectaculair uitzicht over Jaipur. Aanrader: ga hier ’s avonds dineren! Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Hotel Bissau Palace, Jaipur India

Hotel Bissau Palace

Wil je hier ook overnachten tijdens je rondreis door het noorden van India of een citytrip? Boeken kun je hier.

Hotel Bissau Palace, Jaipur, India

Meer lezen?

  • De kleurrijke sari’s, het Paleis der Winden en prachtig versierde riksja’s; ik geniet met volle teugen van de roze stad Jaipur
  • Ik slenterde door de straten van Varanasi, waar de doden worden verbrand aan de heilige rivier de Ganges
  • Eerst de Taj Mahal zien en dan… ontbijt! Ik schoof aan tafel in Maya Hotel & Restaurant in Agra

Of bestel een van de reisgidsenFoto header: Booking.com

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *