Maya Hotel & Restaurant, Agra

Food, India, Travel

Restaurant Maya, <a href=Wat is er verrukkelijker dan na je vroege bezoek bij de Taj Mahal van een uitgebreid ontbijt te genieten?! Precies. Dus schoof ik in Agra aan op het dakterras van het Maya Hotel & Restaurant.
Maya Restaurant Roof Terrace

Ontbijt op het dakterras

Het dakterras ligt heerlijk beschut en de overhangende takken van de omringende bomen zorgen voor verkoeling en schaduw. Een oase van rust, there want hoewel restaurant hartje Agra ligt en op slechts 500 m van de Taj Mahal, merk je van de drukte niets.

Italiaanse koffie

En dan heb ik het nog niet eens over het ontbijt gehad: overheerlijke eieren (scrambled, spiegelei, wat je wilt), toast en vruchtensappen. Ze schenken er bovendien verrukkelijke Lavazza: cappuccino en espresso op z’n Italiaans. Ik kan je zeggen, dat is een welkome afwisseling na twee weken rondtrekken door India!

Overnachten in Agra? Maya heeft ook kamers. Hier kun je boeken.

Maya Restaurant, Agra

Meer lezen?

  • Ik slenterde door de bijzondere stad Varanasi, daar waar de doden worden verbrand en m’n slipper in een (heilige) koeienvlaai bleef steken
  • In Jaipur sliep ik in een heus paleis: Hotel Bissau Palace
  • Mijn favoriete restaurant in Varanasi was El Parador, al was het alleen maar omdat ik zo vriendelijk werd ontvangen door de familie die het restaurant runt

BewarenBewaren


One comment on “Maya Hotel & Restaurant, Agra

  1. […] de Taj Mahal zien en dan… ontbijt! Ik schoof aan tafel in Maya Hotel & Restaurant in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *