Maya Hotel & Restaurant, Agra

Eten, India, Travel

Maya Hotel & Restaurant, Agra
Wat is er verrukkelijker dan na je vroege bezoek bij de Taj Mahal van een uitgebreid ontbijt te genieten?! Precies. Dus schoof ik in Agra aan op het dakterras van het Maya Hotel & Restaurant.

Maya Hotel & Restaurant, Agra, roof terrace

Ontbijt op het dakterras

Het dakterras ligt heerlijk beschut en de overhangende takken van de omringende bomen zorgen voor verkoeling en schaduw. Een oase van rust, want hoewel het restaurant hartje Agra ligt en op slechts 500 m van de Taj Mahal, merk je van de drukte niets.

Italiaanse koffie

En dan heb ik het nog niet eens over het ontbijt gehad: overheerlijke eieren (scrambled, spiegelei, wat je wilt), toast en vruchtensappen. Ze schenken er bovendien verrukkelijke Lavazza: cappuccino en espresso op z’n Italiaans. Ik kan je zeggen, dat is een welkome afwisseling na twee weken rondtrekken door India!

Overnachten in Agra? Je kunt een kamer boeken in het Maya Hotel & Restaurant.

Maya Hotel & Restaurant, Agra

Meer lezen?

  • Ik slenterde door de bijzondere stad Varanasi, daar waar de doden worden verbrand en m’n slipper in een (heilige) koeienvlaai bleef steken
  • In Jaipur sliep ik in een heus paleis: Hotel Bissau Palace
  • Mijn favoriete restaurant in Varanasi was El Parador, al was het alleen maar omdat ik zo vriendelijk werd ontvangen door de familie die het restaurant runt

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *