Maya Hotel & Restaurant, Agra

Accommodaties, Azië, Eten, India

Maya Hotel & Restaurant, Agra, India
Wat is er verrukkelijker dan na je vroege bezoek bij de Taj Mahal van een uitgebreid ontbijt te genieten?! Precies. Dus schoof ik in Agra aan op het dakterras van het Maya Hotel & Restaurant.

Hotel restaurant Maya Agra dakterras

Ontbijt op het dakterras

Het dakterras ligt heerlijk beschut en de overhangende takken van de omringende bomen zorgen voor verkoeling en schaduw. Dit is een oase van rust, want hoewel het restaurant hartje Agra ligt en op slechts 500 m van de Taj Mahal, merk je van de drukte hier absoluut niets. Op het terras zijn digital nomads bezig met het uploaden van foto’s en het tikken van blogs. Want voor een ontbijt zónder uitzicht op de Taj ben je lekker goedkoop uit. Dit is ook een fijne en low budget uitvalsbasis als je iets langer in Agra verblijft.

Lees ook: eten op het dakterras van El Parador in Varanasi

Hotel restaurant Maya Agra

Italiaanse koffie

En dan heb ik het nog niet eens over het ontbijt gehad: overheerlijke eieren (scrambled eggs, spiegelei, wat je wilt), toast en vruchtensappen. Ze schenken er bovendien verrukkelijke Lavazza: cappuccino en espresso op z’n Italiaans. Ik kan je zeggen, dat is een welkome afwisseling na twee weken rondtrekken door India!

Lees ook: alle bezienswaardigheden in Agra en omgeving

Overnachten in Maya Hotel

Wil je overnachten in Agra? Je kunt ook een kamer boeken in het Maya Hotel & Restaurant.

Hotel restaurant Maya, Agra, India

Meer inspiratie voor je rondreis India

Hotel- en restauranttip Agra bewaren

Maya Hotel Restaurant, Agra India

Handige reisgidsen IndiaDit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als Pixabay en Unsplash.

BewarenBewaren


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *