Maya Hotel & Restaurant, Agra

Eten, India, Travel

Maya Hotel & Restaurant, Agra, India
Wat is er verrukkelijker dan na je vroege bezoek bij de Taj Mahal van een uitgebreid ontbijt te genieten?! Precies. Dus schoof ik in Agra aan op het dakterras van het Maya Hotel & Restaurant.

Hotel restaurant Maya Agra dakterras

Ontbijt op het dakterras

Het dakterras ligt heerlijk beschut en de overhangende takken van de omringende bomen zorgen voor verkoeling en schaduw. Dit is een oase van rust, want hoewel het restaurant hartje Agra ligt en op slechts 500 m van de Taj Mahal, merk je van de drukte hier absoluut niets. Op het terras zijn digital nomads bezig met het uploaden van foto’s en het tikken van blogs. Een fijne en low budget uitvalsbasis dus ook als je hier iets langer verblijft.

Hotel restaurant Maya Agra

Italiaanse koffie

En dan heb ik het nog niet eens over het ontbijt gehad: overheerlijke eieren (scrambled eggs, spiegelei, wat je wilt), toast en vruchtensappen. Ze schenken er bovendien verrukkelijke Lavazza: cappuccino en espresso op z’n Italiaans. Ik kan je zeggen, dat is een welkome afwisseling na twee weken rondtrekken door India!

Overnachten in Maya Hotel

Wil je overnachten in Agra? Je kunt ook een kamer boeken in het Maya Hotel & Restaurant.

Hotel restaurant Maya, Agra, India

Meer lezen?

  • Ik slenterde door de bijzondere stad Varanasi, daar waar de doden worden verbrand en m’n slipper in een (heilige) koeienvlaai bleef steken
  • In Jaipur sliep ik in een heus paleis: Hotel Bissau Palace
  • Mijn favoriete restaurant in Varanasi is familierestaurant El Parador

Maya Hotel Restaurant, Agra India

BewarenBewaren


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *