Dedans Dehors: restaurant in Guillestre

Frankrijk, Eten, Europa

Dedans Dehors, Guillestre, Frankrijk
Verstopt in een middeleeuws steegje hartje Guillestre kwam ik pardoes restaurant Dedans Dehors tegen. In dit knusse restaurant krijg je het typische (stevige) bergvoedsel uit de streek voorgeschoteld, zij het op een wel zeer verfijnde manier. Dus ben je in de buurt van Guillestre? Dan is dit restaurant een aanrader!

Guillestre: toegangspoort tot regionaal park de Queyras

In het hartje van de Hautes-Alpen, vlak bij Lac de Serre-Ponçon en Parc Naturel Régional du Queyras ligt het plaatsje Guillestre. Verstopt in een van de steegjes bevindt zich zomaar een fantastisch restaurant: Dedans Dehors. Het ligt zo verscholen dat het gevaar groot is dat je er aan voorbij loopt.

Verfijnd bergvoedsel

Gegrilde groenten en tonijn, fantastische salades gegarneerd met bloemen en kruiden en tartines staan hier op het menu. Op de bovenverdieping eet je heerlijk in de buitenlucht. Dit gedeelte heeft weer een heel andere ambiance dan het restaurantgedeelte op de begane grond. In het restaurant hangt een heel relaxte sfeer waar je bovendien ook goed terecht kunt met kinderen.

Dedans Dehors, Guillestre

Dedans Dehors | Ruelle Sani F – 05600 | Guillestre | Tel 0492442907

Tips overnachten in Guillestre

Zowel in als rond Guillestre vind je leuke appartementen, vakantiehuizen en campings omgeven door bergen.

Bekijk accommodaties in Guillestre

Ontdek campings bij Guillestre

Restaurant Dedans Dehors in Guillestre onthouden

restaurant Dedans Dehors, Guillestre, Frankrijk

Meer inspiratie voor je vakantie Frankrijk
Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan rechtenvrije foto’s van beeldbanken als Unsplash en Pixabay.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *