Verfijnd bergvoedsel in Dedans Dehors, Guillestre

Eten, Frankrijk

Dedans Dehors, Guillestre, Frankrijk
Verstopt in een middeleeuws steegje hartje Guillestre kwam ik pardoes restaurant Dedans Dehors tegen. In dit knusse restaurant krijg je het typische (stevige) bergvoedsel uit de streek voorgeschoteld, zij het op een wel zeer verfijnde manier. Om je vingers bij af te likken!

Guillestre: toegangspoort tot regionaal park de Queyras

In het hartje van de Hautes-Alpen, vlak bij Lac de Serre-Ponçon en Parc Naturel Régional du Queyras ligt het plaatsje Guillestre. Verstopt in een van de steegjes bevindt zich zomaar een fantastisch restaurant: Dedans Dehors. Het ligt zo verscholen dat het gevaar groot is dat je er aan voorbij loopt.

Verfijnd bergvoedsel

Gegrilde groenten en tonijn, fantastische salades gegarneerd met bloemen en kruiden en tartines staan hier op het menu. Op de bovenverdieping eet je heerlijk in de buitenlucht. Dit gedeelte heeft weer een heel andere ambiance dan het restaurantgedeelte op de begane grond. In het restaurant hangt een heel relaxte sfeer waar je bovendien ook goed terecht kunt met kinderen.

Dedans Dehors, Guillestre

Dedans Dehors | Ruelle Sani F – 05600 | Guillestre | Tel 0492442907 | Meer info en reserveren

Meer lezen?

Meer lezen over Frankrijk? We brachten ook een aantal zomers door in de Loire en in Bretagne.

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *