Verfijnd bergvoedsel in Dedans Dehors, Guillestre

Food, Frankrijk

dedans-dehors-guillestre
Verstopt in een middeleeuws steegje hartje Guillestre kwam ik pardoes restaurant Dedans Dehors tegen. In dit knusse restaurant krijg je het typische (stevige) bergvoedsel uit de streek voorgeschoteld, zij het op een wel zeer verfijnde manier. Om je vingers bij af te likken!

Gegrilde groenten en tonijn, fantastische salades gegarneerd met bloemen en kruiden en tartines. De bovenverdieping in de buitenlucht van Guillestre heeft weer een heel andere ambiance dan het restaurantgedeelte op de begane grond. Een heel relaxte sfeer en bovendien goed te doen met kinderen.

Dedans DehorsRuelle Sani F – 05600 | Guillestre | Tel 0492442907

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *