Cal Pinxo, Barcelona

Eten, Spanje, Travel

Cal Pinxo Barcelona Spanje Irene

Inktvis, eigengemaakte krab-kroketjes en paella. Bij Cal Pinxo in de haven van Barcelona staan alleen maar traditionele Catalaanse visgerechten en mediterrane schotels op het menu.

Telkens als ik in Barcelona aankom, kan ik niet wachten om in de haven aan te schuiven bij dit fijne restaurant voor een overheerlijke lunch. Op de menukaart staan verrukkelijke schotels als paella, gamba’s en typisch traditionele Catalaanse visgerechten. Zelf ben ik dol op de home made krab-kroketjes die ze hier serveren. Fijn als voorgerechtje!

Cal Pinxo Torres Barcelona Spanje

Torres wijnen

Als je je laat verleiden tot een lunch of diner hoort daar uiteraard glaasje rioja of Torres wijn bij. Het Spaanse wijnhuis is een familiebedrijf dat wordt gerund door Miguel Torres. De druiven van de Torres wijnen groeien op de flanken van de heuvels rond Barcelona.

De perfecte locatie

En dan is er nog de locatie. Het uitzicht over de haven Port Vell en een buitenterras dat voldoende beschutting biedt om ook in het voor- of najaar optimaal van de zon te kunnen genieten, maken een bezoek aan dit restaurant meer dan de moeite waard!

Cal Pinxo Palau de Mar

Cal Pinxo, Plaza Pau Vila 1 | Barcelona | Tel 93 221 22 11 | Meer info en reserveren

Cal Pinxto Port Vell, Barcelona

Meer lezen?
BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *