Retro FILT tas

Lifestyle

retro FILT tas Bretagne
Tijdens m’n vakantie in Bretagne bezocht ik de typisch Bretonse stad Quimper. Een leuke stad, boordevol leuke eettentjes en winkeltjes vol snuisterijen. Zoals de Rose Bunker, waar ze alleen maar ‘cool & recycled’ spullen verkopen. Zoals deze retro FILT tas.

Gerecyclede spullen

Van speeldoosjes van gerecyclede sardineblikjes tot handtassen gemaakt van de lipjes van blikjes tot oude lp’s die zijn omgetoverd tot fruitschaal. Bij de Rose Bunker in het Bretonse stadje Quimper vind je het allemaal!

Retro FILT tas

Maar toen ik deze Franse nettas van Le Filet FILT zag hangen, was ik meteen verkocht! Reuze handig als boodschappentas (voor je verse baguettes van de bakker) of voor een dagje strand. Deze eco en retro FILT tas is gemaakt van katoen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Le Filet Filt, € 11,50 | bij de Rose Bunker | 1 bis rue de Kergariou | Quimper

Meer lezen?

Meer lezen over onze vakantie in Frankrijk? Misschien vind je deze blogs dan ook leuk om te lezen:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *