Retro FILT tas

Europa, Frankrijk, Lifestyle

retro FILT boodschappen tas Bretagne
Tijdens m’n vakantie in Bretagne bezocht ik de typisch Bretonse stad Quimper. Een leuke stad, boordevol leuke eettentjes en winkeltjes vol snuisterijen. Zoals de Rose Bunker, waar ze alleen maar ‘cool & recycled’ spullen verkopen. Zoals deze retro FILT tas.

Gerecyclede spullen

Van speeldoosjes van gerecyclede sardineblikjes tot handtassen gemaakt van de lipjes van blikjes tot oude lp’s die zijn omgetoverd tot fruitschaal. Bij de Rose Bunker in het Bretonse stadje Quimper vind je het allemaal!

Low budget boodschappen voor 50 euro per week

Retro FILT tas

Maar toen ik deze Franse nettas van Le Filet FILT zag hangen, was ik meteen verkocht! Reuze handig als boodschappentas (voor je verse baguettes van de bakker) of voor een dagje strand. En zeg nou zelf, met zo’n nettas krijg je toch meteen het Franse joie de vivre gevoel? Deze eco en retro FILT tas is gemaakt van katoen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Le Filet Filt, € 11,50 | bij de Rose Bunker | 1 bis rue de Kergariou | Quimper

Meer inspiratie voor je reis naar FrankrijkDit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan rechtenvrije foto’s van beeldbanken als Pixabay.

Reizen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *