12x reisspullen HEMA: dit neem ik mee op vakantie

Praktische info, Travel

reisspullen HEMA trolley tompouce

Ik ben al sinds jaar en dag fan van de HEMA. Ten eerste hebben ze bijna alle reisaccessoires voor je reis. Van een regenjas tot reisflesjes en van kofferlabels tot een reistas. Daarnaast betaal je er niet de hoofdprijs. Bovendien vind je bijna in elke wijk in Nederland een filiaal. Ideaal als je last minute iets voor je vakantie nodig hebt. Ik ga op reis en ik neem mee: deze reisspullen van de HEMA.

Reisspullen HEMA = goede kwaliteit voor een redelijke prijs

De reisspullen van de HEMA zijn van prima kwaliteit en geschikt voor de kleinere portemonnee. Fijn als je niet meteen de hoogste prijs voor je reisartikelen wilt betalen. Zo kocht ik jaren geleden bijvoorbeeld een reisstekker die ik nog steeds standaard meeneem. En als ik last minute nog reisflesjes, een nekkussen of een regenjas zoek? Ook dan duik ik altijd even de HEMA bij mij om de hoek in. Daarnaast vind ik er bijna altijd de toiletspullen die ik nodig heb (zelfs mijn make-up koop ik er). Dit zijn mijn favoriete reisspullen HEMA.

Lees ook: dingen waar ik niets aan uitgeef om meer te kunnen reizen
En: duurzame reisartikelen voor je vakantie

reisspullen HEMA trolley zwart

1. Koffers en trolleys

HEMA heeft prima trolleys en koffers in verschillende maten en prints. Ideaal voor je ruimbagage of handbagage. Deze ‘tompouce trolley’ of zwarte trolley bijvoorbeeld van 35x25x55 mag bij de meeste vliegtuigmaatschappijen mee als handbagage.

Reisspullen HEMA: koffers en trolleys >>

reisspullen hema bagageriem

2. Bagagelabels en -riemen

Wil je je koffer makkelijker herkennen op de bagageband, dan is een bagageriem of bagagelabel ideaal. De HEMA heeft trouwens ook losse TSA-sloten voor je bagage. Zo voorkom je dat iemand je koffer open kan maken om iets uit je koffer te halen of juist iets ín je bagage te stoppen.

Reisspullen HEMA: bagagelabels en -riemen >>

reisspullen HEMA ritstasjes

Handige reisaccessoires HEMA: packing cubes en ritstasjes

reisspullen HEMA packing cubes

3. Packing cubes en ritstasjes

De HEMA heeft ze in alle soorten en maten: van speciale packing cubes voor je kleding tot handige ritstasjes om andere losse reisspullen in te vervoeren. Op deze manier blijft je koffer een stuk overzichtelijker en kun je alles makkelijker terugvinden.

Ontdek alle bagage organizers van HEMA >>

reisspullen HEMA reisflesjes

Reisspullen HEMA: toilettas met reisflesjes

4. Doorzichtige toilettas met reisflesjes

Houd je van lichtgewicht reizen dan is dit doorzichtige toilettasje met reisflesjes een uitkomst. Ik neem al jaren zo’n klein toilettasje mee als ik ga reizen met alleen handbagage. De siliconen flesjes zijn nóg handiger, want je kunt ook het laatste restje shampoo of crème er uit knijpen.

Bekijk reissets HEMA >>

reisspullen HEMA reistandenborstel

5. Reisspullen HEMA: reistandenborstel

Deze reistandenborstel vouw je eenvoudig dubbel. Zo neemt het minder ruimte in beslag en wordt het niet vies.

Reisspullen HEMA: reistandenborstel >>

reisspullen HEMA regenkleding

6. Regenkleding

Van tropische regenbuien tot een fikse hike in de stromende regen: tijdens je vakantie of wandeling kun je niet zonder regenkleding. Een dun regenjasje of poncho neemt weinig ruimte in beslag in je bagage. Dus deze gaat standaard mee op reis.

Reisspullen HEMA: regenkleding voor jong en oud >>

reisspullen HEMA ehbo set

7. Reisaccessoires HEMA: EHBO-setje

Slim om bij je te hebben als je er op uit trekt voor een roadtrip, voor in de caravan of gewoon voor thuis. Deze EHBO verbanddoos bestaat uit 42 delen met onder andere een warmhouddeken, drukverband, een pincet en schaar.

Koop een EHBO-setje >>

reisspullen hema moneybelt heuptasje

8. Heuptasje of moneybelt

Misschien niet moeders mooiste, maar dit heuptasje is wel handig op bestemmingen waar het iets minder veilig is. Ik droeg het bijvoorbeeld onder mijn kleding in Rio de Janeiro met wat contant geld en mijn telefoon.

Alle HEMA heuptasjes vind je hier >>

reisspullen hema thermokleding

9. Thermokleding

Tijdens onze kampeerrondreis door Afrika was zo’n setje thermokleding ideaal. Hoewel de temperaturen overdag 30 graden aantikten, was het er ‘s nachts regelmatig onder nul. Dus doken we met thermokleding en al ons tentje in. Ook als je afreist naar een koudere bestemming is zo’n thermoshirt onder je gewone trui of jas een uitkomst! Verkrijgbaar voor heren, dames én kinderen bij de reisspullen HEMA.

Bekijk thermokleding voor jong en oud >>

reisspullen hema zonnebrandcrème

10. Reisartikelen HEMA: Zonnebrandcrème

Wil je graag low budget reizen en betaal je liever niet teveel voor je zonnebrandcrème? HEMA heeft betaalbare zonnebrandcrèmes van eigen merk. Van factor 20 tot factor 50. Laat die zon nu maar komen!

Ontdek zonnebrandcrèmes van HEMA >>

reisspullen HEMA oordopjes

11. Geluiddempende oordoppen

Onmisbaar voor je nachtrust zijn deze reisspullen van de HEMA. Met deze geluiddempende oordopjes hoor je niet alles van je buren in een gehorig hotel en met de muziek oordopjes kun je gerust naar dat super leuke concert of festival.

Reisspullen HEMA: oordopjes >>

reisspullen HEMA koptelefoon

12. Koptelefoon of oortjes

Voor als je muziek wilt luisteren, even met het thuisfront wilt bellen of een film wilt kijken op je telefoon of tablet: oortjes of een koptelefoon is altijd handig voor op reis. Bij de reisartikelen van HEMA vind je ze in alle soorten, maten en kleuren.

Reisspullen HEMA: koptelefoons en oortjes >>

Tips reisspullen HEMA bewaren

reisspullen HEMA handige reisspullen van de hema handige reisspullen van de hema

Meer inpaktips

i?c=25436&m=1884049&a=331868&r=&t=html
Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan rechtenvrije foto’s van beeldbanken als PixabayPexels of Unsplash.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *