Nassau Beach, Palma de Mallorca

Eten, Europa, Spanje

Nassau Beach, Palma de Mallorca

Iets ten oosten van het centrum van Palma de Mallorca in Portixol, daar waar het witte zand begint, vind je het relaxte restaurant en beach club Nassau Beach.

Nassau Beach Club, Palma de Mallorca

Update: helaas is restaurant en beach club Nassau Beach in 2018 gesloten. 

Loungen op houten vlonders

De houten vlonders nodigen uit om vanaf het strand op blote voeten het terras op te lopen. Plof neer op een van de loungebanken, bestel wat finger food  of een verrukkelijke maaltijd en zet je lippen aan een koel glas rosé of een zomerse cocktail. Ook in de avond is het goed toeven bij Nassau Beach. Regelmatig staat er een DJ te draaien. Genoeg redenen dus om een kijkje te nemen bij deze gezellige beach club!

Nassau Beach

Nassau Beach Club | Paseo de Portixol S/N | C’an Pere Antoni | 07004 Palma de Mallorca | Majorca, SPAIN | Tel 0034 871 701 159

Meer tips voor een vakantie Mallorca

Handige reisgidsen MallorcaDit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als Unsplash en Pixabay.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *