Para’Kito anti-muggen armband

Lifestyle, Praktische info

Para'kito anti-muggen armband
De Para’Kito anti-muggen armband stond al een tijdje op m’n verlanglijstje! Met mijn trip naar India in het vooruitzicht leek me dit hét moment om de armband eens uit te proberen. Dus bestelde ik de Para’Kito online.

parakito anti muggen armband

Para’Kito anti-muggen armband

Ben je het smeren met anti-muggen middelen tijdens je vakantie ook zo zat? Ik bestelde dit exemplaar in stijlvol zwart. Deze armband werkt door middel van vullingen die een stofje bevatten waar muggen niet van houden. Standaard worden er 2 vullingen meegeleverd die ieder zo’n 15 dagen werken. Dus in totaal kun je hiermee vier weken vooruit. Doorgaans is dit ruim voldoende voor een vakantie en ook voor mijn rondreis door India. En het fijne is: je hebt er vervolgens geen omkijken meer naar! Tenminste, dat hoop ik. Na mijn India reis laat ik je weten hoe de anti-muggen armband is bevallen.

Online bestellen

Je bestelt een anti-muggen armband heel eenvoudig online bij de online Drogist of een speciaal exemplaar voor kinderen bij bol.com vanaf € 19,99 (dit is inclusief 2 refills).

Lees hier: mijn review van de Para’Kito anti-muggen armband

Meer reistips


Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als PixabayPexels en Unsplash.


2 comments on “Para’Kito anti-muggen armband

  1. Hier lees je mijn review. Ik heb het gedragen tijdens m’n trip door India. De Para’Kito armband beviel prima! Ik ben niet gestoken, maar ik kan niet goed inschatten of dat door de armband kwam. Maar… een groot gedeelte van de groep waarmee ik reisde, is ontzettend ziek geworden en heeft o.a. Dengue opgelopen. Ik niet, dus wie weet heeft de Para’Kito armband mij toch beschermd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *