Besteld: de Parakito anti-muggen armband

Lifestyle, Praktische info, Travel

Parakito-anti-muggen-armband
De Parakito anti-muggen armband stond al een tijdje op m’n verlanglijstje! Met mijn trip naar India in het vooruitzicht leek me dit hét uitgelezen moment om de armband eens uit te proberen.

Parakito anti-muggen armband bestellen

Dus bestelde ik dit Parakito exemplaar online in stylish zwart. De armband werkt met vullingen die een werkzame stof bevatten waar muggen niet van houden. Standaard worden er 2 vullingen meegeleverd die elk zo’n 15 dagen werken. Je bestelt een anti-muggen armband heel eenvoudig bij de online Drogist voor € 16,95 (inclusief 2 refills).

Meer lezen?
BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


2 comments on “Besteld: de Parakito anti-muggen armband

  1. mirjam schreef:

    en heeft het nu geholpen?

  2. Neneh schreef:

    Hier lees je mijn review. Ik heb het gedragen tijdens m’n trip door India. De Para’Kito armband beviel prima! Ik ben niet gestoken, maar ik kan niet goed inschatten of dat door de armband kwam. Maar… een groot gedeelte van de groep waarmee ik reisde, is ontzettend ziek geworden en heeft o.a. Dengue opgelopen. Ik niet, dus wie weet heeft de Para’Kito armband mij toch beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *