Mijn Para’Kito ervaringen

Lifestyle, Praktische info

Mijn Para'kito review met mijn ervaringen. Voordelen en nadelen van de anti muggen armband.

Tijdens m’n rondreis door India had ik ruimschoots de tijd om mijn anti-muggen armband van Para’Kito uit te proberen. Zoals beloofd, is het tijd om mijn ervaringen met je te delen! Hier lees je mijn review van de Para’Kito anti-muggen armband. 

Para'Kito armband ervaringen

Parakito review

Hoe fijn zou het zijn als je niet continu een anti-muggen middel zou hoeven smeren? Dat vroeg ik me al een tijdje af en dus ging ik op zoek naar een alternatief. Ik ontdekte deze anti-muggen armbanden van Para’Kito. En omdat ik geen idee had of en hoe het zou werken, bestelde ik deze Parakito armband in het zwart voor mijn rondreis door India. Het werkt door middel van vullingen die een stofje bevatten waar muggen niet van houden. Standaard worden er 2 vullingen meegeleverd die ieder zo’n 15 dagen werken. Meestal is dat ruim voldoende voor een vakantie en ook voor mijn reis door India. Weten of zo’n anti-muggen armband ook iets voor jou is? Lees alle voors en tegens in mijn review van de Para’Kito armband.

Lees ook: zo vind je de beste backpack voor jouw reis

Verpakking van de anti-muggen armband

Volgens de verpakking is de Para’Kito:

 • anti-muggen
 • van plantaardige oorsprong
 • 2×15 dagen werkzaam
 • voor alle activiteiten
 • voor het hele gezin
 • waterdicht

Para'Kito armband ervaringen

Voordelen Para’Kito anti-muggen armband

 • de geur is aangenaam en fris
 • ik ben niet gestoken, maar ik kan niet checken of dat ook daadwerkelijk door de Para’Kito armband komt. Op sommige momenten heb ik nl ook gewoon extra DEET gesmeerd
 • je kunt het prima ’s nachts omhouden tijdens het slapen
 • de refills van de Para’Kito gaan daadwerkelijk 2 weken mee. Dus ik had aan eentje genoeg tijdens m’n rondreis van twee weken. Ook fijn: je kunt altijd weer losse refills bijkopen als het nodig is

Nadelen Para’Kito anti-muggen armband

 • de band van de Para’Kito is vrij breed, het valt dus op. Ook bij je kledingkeuze moet je je daar bewust van zijn
 • zwart is wel heel zwart, bij nader inzien misschien niet een heel handige keuze gezien de hitte in het land. Het bandje werd dus ook snel zweterig. Ik weet niet of je ermee onder de douche kunt?!

parakito anti muggen armband

Conclusie: mijn Para’Kito ervaringen

Al met al zijn mijn bevindingen positief, maar misschien zou ik voor een volgende trip voor een iets vrolijker kleurtje van de Para’Kito gaan, die ook meer met m’n kleding matcht. De Para’Kito armband is er al vanaf € 16,95 (voor kinderen) inclusief 2 refills. Het is onder andere verkrijgbaar bij:

p.s. een deel van de groep waarmee ik door India reisde, is ziek geworden en heeft o.a. Dengue opgelopen. Ik niet, dus wie weet heeft de Para’Kito armband mij toch beschermd ;)

Mijn Para’kito ervaringen bewaren

Anti muggen armband: mijn ervaringen met Para'Kito. Voordelen en nadelen op een rijtje Review van de anti-muggen armband van Para'Kito: werkt het? De voordelen en nadelen.

Meer reistipsDit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als PixabayPexels en Unsplash.

ReizenReizen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *