Milos Studio’s in Agios Nikitas: fijn appartement op Lefkas

Griekenland, Accommodaties, Europa

Milos Studio's - Agios Nikitas, Lefkas
Omringd door olijfbomen vind je het gemoedelijke appartementencomplex Milos Studio’s in Agios Nikitas op het Griekse eiland Lefkas. Als we aankomen heet Effi ons hartelijk welkom. Ze wijst ons op de broodjes met beleg, water en een biertje in de koelkast: “Jullie zullen wel trek hebben na zo’n reis.”

Milos Studio's in Agios Nikitas, Lefkas - balkon uitzicht

Uitzicht vanaf het balkon vanaf ons appartement Milos Studio’s

Appartement Milos Studio’s

Reis je naar Lefkas, dan is een overnachting in Milos Studio’s een aanrader! Wat een heerlijk plekje is dit. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Beneden staan buggy’s en parasols die je mag gebruiken. Ze zijn achtergelaten door voorgaande bezoekers. ’s Avonds kun je genieten van een koel briesje op het blauwgeverfde balkon of op de door bomen omzoomde kleine patio. Dit appartement was ideaal voor mezelf en twee kinderen.

Bekijk: Milos Studio’s bij Sunweb

Milos Studio's in Agios Nikitas op Lefkas - balkon - milos studios

Hartje Agios Nikitas op Lefkas

Vanaf je appartement loop je via een paadje zo naar het kleine centrum van Agios Nikitas. Hier vind je diverse winkeltjes, een klein kiezelstrand en eettentjes waar je kunt smullen van het typisch Griekse eten. Omdat alles op loopafstand is en het strand vrijwel om de hoek ligt, is dit ook een ideale locatie voor gezinnen met (kleine) kinderen.

Lees ook: wat kun je doen in Agios Nikitas op Lefkas

Vlucht & verblijf Lefkas

Mijn tripje naar Lefkas is hoe dan ook een aanrader. Prima om in je eentje naar af te reizen, maar ook met kinderen reuze gezellig. Wil je ook afreizen naar Lefkas? Verschillende reisorganisaties bieden een pakketreis aan naar dit Griekse eiland, zoals:

Je kunt er ook voor kiezen om een losse vlucht plus verblijf te boeken. Vanaf Amsterdam vlieg je met Transavia naar de luchthaven van Preveza.

Meer accommodaties in Agios Nikitas

Zelf boekte ik een pakketreis naar Milos Studio’s via Sunweb. Ander hotels en appartementen in Agios Nikitas die ik je aan kan raden:

  • Ostria: heerlijk hotel direct aan het strand en kamers met zeezicht
  • Fetsis Apartments ***: appartementen met kitchenette niet ver van het strand. Vanaf je balkon kijk je uit over de Ionische Zee.
  • Afroditi Pansion ***: appartementen rond een beschutte tuin met zitjes en olijfbomen

Milos Studio’s op Lefkas bewaren

Milos Studio's Agios Nikitas op Lefkas Milos Studios in Agios Nikitas op Lefkas

Meer inspiratie voor je vakantie in Griekenland




Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als Pixabay en Unsplash.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *