Hotel La Fibule du Draa, Zagora

Marokko, Travel

hotel-la-fibule-du-draa-zagora

Hotel La Fibule du Draa in Zagora lijkt rechtstreeks uit het sprookje van duizend-en-een-nacht te komen. Met een blauw zwembad dat omzoomd wordt door palmbomen, ruime kamers en een goede keuken.

hotel_la_fibule_du_draa

Bonne Année

Hier in Hotel La Fibule du Draa vier ik oudejaarsavond. Er wordt verrukkelijke tajine met kip en groenten geserveerd in het restaurant van het hotel. De wijn vloeit rijkelijk. We dansen foute dansjes op foute muziek van een nog foutere dj. Het is om te huilen, maar klokslag 12 uur vallen we elkaar allemaal in de armen. Er wordt gezoend en geklonken op een onvergetelijk, sprookjesachtig nieuw jaar. En er is taart voor iedereen met als opschrift Bonnannée2017. We eten het lekkers met onze handen op.

Hotel_La_Fibule_du_Draa_Zagora,_new_years_eve

Hotel La Fibule du Draa

Zagora is een goede uitvalsbasis om de Marokkaanse woestijn te verkennen. Of om na een stoffige rondreis door het zand te genieten van een verkoelend zwembad. Het prachtige Hotel La Fibule du Draa vind je aan de Hay Amezrou, Zagora 47900, Marokko.

Meer lezen?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


One comment on “Hotel La Fibule du Draa, Zagora

  1. […] Hotel La Fibule in Zagora is er eentje uit een sprookje. Met een blauw zwembad en palmbomen. In dit hotel in Zagora vier ik oudejaarsavond, met foute dansjes en een nog foutere dj. Erger kan het niet, maar klokslag 12 uur vallen we elkaar allemaal in de armen. Bonne Année! […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *