Hotel La Fibule du Draa, Zagora

Accommodaties, Afrika, Marokko

La Fibule du Draa, Zagora, Marokko

Hotel La Fibule du Draa in Zagora lijkt rechtstreeks uit het sprookje van duizend-en-een-nacht te komen. Met een blauw zwembad dat omzoomd wordt door palmbomen, ruime kamers en een goede keuken. 

La Fibule du Draa, Zagora Marokko

Bankjes in La Fibule du Draa, Zagora Marokko

Bonne Année in Marokko

Hier in het hotel vier ik samen met de kinderen oudejaarsavond. In het restaurant van het hotel serveren ze verrukkelijke tajine met kip en tajine met groenten. Terwijl de kinderen met z’n allen verstoppertje spelen in de tuin, drinken wij gezellig wat wijntjes. We dansen foute dansjes op foute muziek van een nog foutere dj. Het is om te huilen, maar klokslag 12 uur vallen we elkaar allemaal in de armen. Er wordt gezoend en geklonken op een onvergetelijk, sprookjesachtig nieuw jaar. En er is taart voor iedereen met als opschrift ‘Bonn Année 2017’. We eten het lekkers met onze handen op. Dit is een oudejaarsavond om nooit te vergeten.

Bonnannée, Zagora Marokko

Uitvalsbasis voor een woestijntocht

Zagora is de perfecte uitvalsbasis om de Marokkaanse woestijn te verkennen. Dus maken we een excursie en schommelen op de rug van een dromedaris over de hoge zandduinen. Dit is ook de perfecte plek om na een stoffige rondreis door het zand te genieten van een verkoelend zwembad.

Tip: bekijk Hotel La Fibule du Draa

Kamer in La Fibule du Draa, Zagora Marokko

Meer inspiratie voor je rondreis Marokko

Hotel La Fibule du Draa bewaren

Hotel La Fibule du Draa, Zagora, Marokko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *