Geboekt: een weekend Malta

Malta, Travel

weekend_weg_malta

Na drukke maanden die in het teken stonden van m’n verhuizing, het organiseren van een reizigersbeurs en toffe freelance-opdrachten, vind ik dat ik wel een weekendje weg heb verdiend. Het is nogal een gepuzzel om een lowbudget, zonnige bestemming te vinden in het paasweekend. Maar ik heb eindelijk iets geboekt: een weekend Malta!

Authentiek en kleinschalig

De meeste bestemmingen die ik namelijk in gedachten heb en die qua vliegtijd een beetje gunstig vallen (het is niet heel praktisch als je twee kinderen in het holst van de nacht naar hun vader moet brengen) blijken volgeboekt. Daarbij ben ik kritisch: ik krijg jeuk van massatoerisme, maar word ontzettend blij van authentieke plaatsen en kleinschalige accommodaties.

Mooi eiland Malta

Uiteindelijk valt mijn oog op het prachtige eiland Malta. Jaren geleden was ik hier voor het laatst en dus ben ik benieuwd wat ik me na al die al die tijd nog kan herinneren en of Malta heel erg veranderd is. Ik heb dit fantastische hotel in Sliema gevonden met uitzicht over de haven en de hoofdstad van Malta: Valletta. Bovendien bevindt de halte van de lokale bussen en de ferry op loopafstand van m’n hotel. Ik heb er zin in!

Tips Malta?

Ik ben nog op zoek naar leuke eettentjes en restaurants waar ze lokale gerechten serveren. En ik wil in die twee dagen niet alleen Sliema, maar ook dolgraag iets van de rest van Malta zien. Wat mag ik volgens jou absoluut niet missen? Tips voor Malta zijn welkom!

Ik boekte hotel The Waterfront bij TUI. Wil je weten wat ik uiteindelijk in mooi Malta heb gedaan? Je leest het hier!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


One comment on “Geboekt: een weekend Malta

  1. […] restaurantjes die ik onderweg tegenkom, blijkt Malta een verrassende bestemming te zijn waar ik heel lang niet geweest ben. Bovendien: Malta is niet voor niets uitgeroepen tot European Capital of Culture 2018. Ik neem je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *