Terugblik op 2017: afscheid nemen en een nieuw begin

Persoonlijk

Terugblik op 2017: afscheid nemen en opnieuw beginnen
2017 was een turbulent jaar waarin afscheid nemen en een nieuw begin centraal stonden. En het jaar dat ik mijn liefde voor schrijven, reizen én fotografie terugvond. Dit is mijn terugblik op 2017.

Afscheid nemen

Het jaar 2017 stond voor mij vooral in het teken van afsluiten, verhuizen, afscheid nemen en opnieuw opbouwen en nieuwe tradities creëren. Ik zou bijna vergeten dat ik dit jaar ook een aantal fantastische reizen heb gemaakt.

Reizen naar Marokko, USA & Griekenland

Zo sliep ik in 2017 onder de sterrenhemel in de Marokkaanse woestijn, stapte ik met klotsende oksels achter het stuur van een enorme camper waarmee ik een roadtrip door het Zuidwesten van Amerika maakte én stond ik met m’n voeten in het zand van het strand van Stoupa op de Peloponnesos in Griekenland.

Van dit laatste tripje had je nog een blog tegoed. Want hoewel ik het maanden geleden al heb geschreven, had ik het door al die warrige omstandigheden nog niet gepost. Dus zoek je nog een leuke vakantiebestemming in Griekenland? Lees dan hier over mijn weekje in Stoupa.

Meer lezen?

terugblik op 2017

Volg je me al op Instagram?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *