Mijn terugblik op 2017: afscheid nemen en een nieuw begin

Persoonlijk, Travel

Neneh, Irene Hummel, terugblik op 2017
2017 was een turbulent jaar waarin afscheid nemen en een nieuw begin centraal stonden. En het jaar dat ik m’n liefde voor schrijven, reizen én fotografie terugvond. Dit is mijn terugblik op 2017.

Fantastische reizen

Omdat ik in 2017 vooral heel erg bezig was met m’n leven opnieuw op de rails te krijgen, met verhuizen, heel veel verdriet en opnieuw opbouwen, zou ik bijna vergeten dat ik fantastische reizen heb gemaakt.

Terugblik op 2017: Marokko, USA & Griekenland

In 2017 sliep ik onder de sterrenhemel in de Marokkaanse woestijn, stapte ik met klotsende oksels achter het stuur van een enorme camper waarmee ik een roadtrip door het Zuidwesten van Amerika maakte én stond ik met m’n voeten in het zand van het strand van Stoupa op de Peloponnesos in Griekenland. Dit laatste tripje had je nog van me tegoed. Want hoewel ik het maanden geleden al heb geschreven, had ik het door al die warrige omstandigheden nog niet gepost. Hier lees je alles over mijn weekje in Stoupa!

terugblik op 2017

Volg je me al op Instagram?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *