Nieuwe backpack: de Active Leisure Mountain Guide 55

Lifestyle, Praktische info, Travel

Active Leisure Mountain Guide 55

Helaas, na twintig jaar trouwe dienst heeft m’n oude backpack het begeven. Tijd voor een nieuwe dus. Ik koos voor de Active Leisure Mountain Guide 55.

Oude backpack

Versleten backpack

Hij is niet meer. M’n trouwe ‘monster’ (zoals Cheryl Strayed zegt in de film Wild), vergezelde me tijdens rondreizen door magisch Amerika, ruig Canada, mythisch Thailand en de parel van smaragd Indonesië. Maar de laatste trip naar Griekenland werd hem fataal. Bij aankomst op de luchthaven van Corfu was het duidelijk: op sommige plekken was z’n stof zo versleten dat z’n geraamte er aan twee kanten uit stak. Mijn backpack had het voorgoed begeven. Niet heel verwonderlijk na 20 (!) jaar trouwe dienst. Dus verdween m’n oude rugzak na thuiskomst van onze trip naar Corfu voorgoed in de afvalbak en ging ik op zoek naar een nieuwe exemplaar.

Active Leisure Mountain Guide

Ik heb gekozen voor de Active Leisure Mountain Guide 55 in de kleur aubergine met grijs. Een speciale backpack voor dames met een inhoud van 55 liter. Deze is lichtgewicht, handzaam en makkelijk te dragen. Zelfs voor iemand die klein van stuk is. Omdat ik nog bonnen van bol.com had liggen én vanwege de aantrekkelijke prijs, besloot ik om mijn nieuwe rugzak daar aan te schaffen.

Ultieme test in Egypte

In oktober ga ik samen met m’n kids een rondreis door Egypte maken. Een trip waar we erg naar uitzien. Tijdens die reis kan ik m’n nieuwe Active Leisure Mountain Guide rugzak uitgebreid testen. Hij wordt meteen in het diepe gegooid, want we reizen zowel per bus als per boot.

Nomad Bature Women’s Fit Backpack

Sinds kort heeft mijn dochter de Nomad Bature Women’s Fit Backpack van 55 liter. Omdat we Floortje Dessing ermee zagen lopen tijdens één van haar reizen. Deze backpack is ideaal! Niet alleen beschikt deze backpack over een regenhoes, het heeft ook een handige voorlader zodat je heel makkelijk bij je kleding kunt komen aan de voorkant én het heeft zijvakken waar je je matje of waterfles in kwijt kunt. Heel eerlijk? Ik zou liever deze aanschaffen voor mijn rondreizen. Zie ook de eerste advertentie onderaan de blog. Is het geen plaatje?

Active Leisure Mountain Guide 55

Meer lezen?


Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik zo nu en dan afbeeldingen van beeldbanken als Unsplash en Pixabay.

BewarenBewaren


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *