Slapen in Riad Maktoub, Aït Ben Haddou

Marokko, Travel

Op loopafstand van de magische kasbah Aït Ben Haddou ligt Riad Maktoub. Een fijn hotel waar je prima een nachtje door kunt brengen. Bovendien is dit een goede uitvalsbasis om de Aït Ben Haddou en de omgeving te verkennen.

Slapen in Riad Maktoub, Aït Ben Haddou

Deze traditionele riad ligt in het nieuwe gedeelte van Aït Ben Haddou. Op slechts een steenworp afstand van de oude kasbah. Het heeft een binnenplaats mét een verkoelend zwembad. Aan weerszijden van de binnenplaats vind je overdekte zuilengalerijen met ruime kamers en dito bedden. De kamer is sfeervol ingericht met berber-kleden en de mooie badkamer is volledig met mozaïek betegeld. Heerlijk om na die nacht in de Marokkaanse woestijn weer in zo’n weelderig bed te slapen! Je waant je hier in een sprookje van duizend-en-een-nacht. Vooral ‘s avonds als het hotel met zwembad prachtig wordt verlicht. O, en zo wakker worden (zie foto hieronder) is toch een feest op zich?!

Meer informatie

Wakker worden in Riad Maktoub, Aït Ben Haddou-neneh's choice

Restaurant

Hotel Riad Maktoub beschikt over een eenvoudig restaurant waar geen wijn wordt geschonken. Gelukkig serveren ze hier wel andere gerechten, waaronder overheerlijke zelfgemaakte pizza’s. Hoe heerlijk is dat na een rondreis door de Marokkaanse woestijn?

Meer lezen?Booking.com


BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *