7x leuke Airbnb boshuisjes in Nederland (Friesland, Drenthe & Overijssel)

Accommodaties, Europa, Nederland

 7x leuke Airbnb boshuisjes in Nederland, Boshuisje Dalfsen

Wie houdt er nu niet van: een boshuisje middenin de natuur? Van een Noorse woning in hartje Nationaal Park Dwingelderveld tot een kneuterig boshuisje in het Vechtdal. Ik ging op zoek naar de leukste Airbnb boshuisjes in Nederland. Middenin de natuur of op loopafstand van het bos. In deze blog deel ik mijn gevonden pareltjes in de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel.

Lees ook:
Houten huisje Noordwolde

#1 Houten huisje – Noordwolde (Friesland)

4 personen

Tussen de bomen verscholen, op een prachtig plekje in het Friese Noordwolde, ligt dit sfeervolle houten huisje. Op zwoele zomeravonden is het heerlijk toeven in je eigen tuin. Bovendien loop je vanaf het huisje zo het bos in naar een leuke zwemplas (wandeling van 20 minuten).

De Buizerd Dwingeloo

#2 De Buizerd – Dwingeloo (Drenthe)

7 personen

Deze authentieke Noorse woning De Buizerd heeft een heerlijke tuin rondom het huis en beschikt over een terras. Vanaf het huisje loop je zo Nationaal Park Dwingelderveld in: ideaal voor wie houdt van eindeloos fietsen of wandelen. Het huisje staat op een kleinschalig vakantiepark en is geschikt voor zowel ouderen als gezinnen met kinderen.

Boutique bungalow Rheezerveen

#3 Boutique bungalow – Rheezerveen (Overijssel)

4 personen

Middenin het bos van het Vechtdal ligt deze bijzondere, boutique bungalow in Rheezerveen. Blikvanger is de kas van waaruit je een fantastisch uitzicht hebt. Dit plekje is niet alleen voor natuurliefhebbers, ook levensgenieters komen in de sauna en hottub aan hun trekken. Zie jij je hier al zitten?

Verscholen in de bossen Rheezerveen

#4 Verscholen in het bos – Rheerzerveen (Overijssel)

4 personen

Dit idyllische huisje ligt verscholen in de bossen van Rheezerveen. Daarnaast vind je op het terrein een vijver. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving, terwijl kano-liefhebbers terecht kunnen op de rivier de Vecht. Ook een bezoekje aan Hanzestad Zwolle of het gezellige plaatsje Ommen mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je vakantie!

7x leuke Airbnb boshuisjes in Nederland, Boshuisje Dalfsen

#5 Boshuisje – Dalfsen (Overijssel)

4 personen

Dit 4-persoons boshuis ligt vlak bij het Overijsselse Dalfsen. Dit is een van onze favoriete boshuisjes in Nederland waar we zelf ook eens de kerstdagen hebben doorgebracht. Vanaf het huisje loop je zo richting de Vecht met een heuse ‘vistrap’. Wandelen en fietsen kun je hier volop. Maar ook een terrasje pakken in Ommen, een dagje Zwolle of het avontuur opzoeken. Avonturenpark Hellendoorn én Attractiepark Slagharen liggen namelijk om de hoek.

Bosbungalow Giethmen

#6 Bosbungalow – Giethmen (Overijssel)

6 personen

6-persoons bosbungalow middenin de bossen bij het gezellige plaatsje Ommen. Met een knusse stapelbed is dit huisje bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen. In de omgeving kun je wandelen, fietsen of zwemmen. In een half uur rijd je met de auto of met de trein naar Zwolle. Ook avontuur is niet ver weg! Wat dacht je van een testvlucht zweefvliegen bij Lemelerveld of een dagje pret in Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen?

Middenin de natuur Bergentheim

#7 Midden in de natuur – Bergentheim (Overijssel)

6 personen

Romantisch genieten van de rust middenin de natuur bij Bergentheim! Wie wil dat nu niet? Deze ruime bungalow wordt omringd door bomen. In het weekend is een kakelvers ontbijtje inbegrepen. Wil je er met de kinderen op uit? Pretparken als Avonturenpark Hellendoorn én Attractiepark Slagharen liggen vrijwel om de hoek!

Meer Airbnb boshuisjes

Zoek je nog meer Airbnb boshuisjes in Nederland? Check dan deze blogs:

Meer bijzondere overnachtingsplekken

7x Airbnb boshuisjes in Nederland (Friesland, Drenthe & Overijssel)

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik afbeeldingen van Airbnb of rechtenvrije afbeeldingen van Pixabay of Pexels.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *