7x leuke Airbnb boshuisjes in Nederland (Friesland, Drenthe & Overijssel)

Nederland, Accommodaties, Europa

 7x leuke Airbnb boshuisjes in Nederland, Boshuisje Dalfsen

Wie houdt er nu niet van: een boshuisje middenin de natuur? Van een Noorse woning in hartje Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe tot een kneuterig boshuisje in het Vechtdal in Overijssel. Ik ging op zoek naar de leukste Airbnb boshuisjes in Nederland. Middenin de natuur of op loopafstand van het bos. In deze blog deel ik 7 leuke boshuisjes in Nederland in de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel.

Lees ook:
Houten huisje Noordwolde Friesland
Houten huisje Noordwolde Friesland interieur

#1 Houten huisje – Noordwolde (Friesland)

4 personen

Tussen de bomen verscholen, ligt dit sfeervolle houten boshuisje in Friesland. Op zwoele zomeravonden is het heerlijk toeven in je eigen tuin op dit prachtige plekje in Noordwolde. Bovendien loop je vanaf het huisje zo het bos in naar een leuke zwemplas (wandeling van 20 minuten).

De Buizerd Dwingeloo

#2 De Buizerd – Dwingeloo (Drenthe)

7 personen

Ben je op zoek naar leuke boshuisjes in Nederland in Friesland, Drenthe of Overijssel? Deze authentieke Noorse woning De Buizerd heeft een heerlijke tuin rondom het huis en beschikt over een terras. Vanaf dit boshuisje in Drenthe loop je zo Nationaal Park Dwingelderveld in: ideaal voor wie houdt van eindeloos fietsen of wandelen. Het huisje staat op een kleinschalig vakantiepark en is geschikt voor zowel ouderen als gezinnen met kinderen.

Boutique bungalow Rheezerveen - boshuisje Overijssel

#3 Boutique bungalow – Rheezerveen (Overijssel)

4 personen

Middenin het bos van het Vechtdal ligt deze bijzondere, boutique bungalow in Rheezerveen. Blikvanger is de kas van waaruit je een fantastisch uitzicht hebt. Dit plekje is niet alleen voor natuurliefhebbers, ook levensgenieters komen in de sauna en hottub aan hun trekken. Zie jij je al in dit boshuisje in Overijssel zitten? Je kunt deze bungalow trouwens ook boeken via Booking.com.

Verscholen in de bossen Rheezerveen

#4 Verscholen in het bos – Rheerzerveen (Overijssel)

4 personen

Dit idyllische boshuisje in Overijssel ligt verscholen in de bossen van Rheezerveen. Daarnaast vind je op het terrein een vijver. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving, terwijl kano-liefhebbers terecht kunnen op de rivier de Vecht. Ook een bezoekje aan Hanzestad Zwolle of het gezellige plaatsje Ommen mag natuurlijk niet ontbreken!

7x leuke Airbnb boshuisjes in Nederland, Boshuisje Dalfsen

Boshuisjes in Nederland: we vierden een paar keer kerst in dit boshuisje in Dalfsen

#5 Boshuisje – Dalfsen (Overijssel)

4 personen

Dit 4-persoons boshuis ligt vlak bij het Overijsselse Dalfsen. Dit is een van onze favoriete boshuisjes in Overijssel in Nederland waar we zelf ook eens de kerstdagen hebben doorgebracht. Je kunt hetzelfde boshuisje trouwens ook boeken via Booking.com. Vanaf het huisje loop je zo richting de Vecht met een heuse ‘vistrap’. Wandelen en fietsen kun je hier volop. Maar ook een terrasje pakken in Ommen, een dagje Zwolle of het avontuur opzoeken. Avonturenpark Hellendoorn én Attractiepark Slagharen liggen namelijk om de hoek.

Bosbungalow Giethmen

#6 Bosbungalow – Giethmen (Overijssel)

6 personen

6-persoons bosbungalow middenin de bossen bij het gezellige plaatsje Ommen. Met een knus stapelbed is dit boshuisje in Overijssel bij uitstek geschikt voor een gezin met kinderen. In de omgeving kun je wandelen, fietsen of zwemmen. In een half uur rijd je met de auto of met de trein naar Zwolle. Ook avontuur is niet ver weg! Wat dacht je van een testvlucht zweefvliegen bij Lemelerveld of een dagje pret in Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen?

Middenin de natuur Bergentheim

Boshuisjes in Nederland in het Overijsselse Bergentheim

#7 Forest Guesthouse – Bergentheim (Overijssel)

6 personen

Romantisch genieten van de rust midden in de natuur bij Bergentheim! Wie wil dat nu niet? Deze ruime bungalow wordt omringd door bomen. In het weekend is een kakelvers ontbijtje inbegrepen. Wil je er met de kinderen op uit? Pretparken als Avonturenpark Hellendoorn én Attractiepark Slagharen liggen vrijwel om de hoek. Dit huisje vind je niet meer bij Airbnb, maar je kunt het Forest Guesthouse wel boeken via Booking.com.

Meer Airbnb boshuisjes in Nederland

Zoek je nog meer Airbnb boshuisjes in Nederland? Check dan deze blogs:

Uitjes bij boshuisjes in Nederland bewaren

Via GetyourGuide boek je eenvoudig leuk uitje in Friesland, Drenthe of Overijssel.

 

Meer bijzondere overnachtingsplekken

Boshuisjes in Nederland (Friesland, Drenthe & Overijssel) bewaren

7x Airbnb boshuisjes in Nederland (Friesland, Drenthe & Overijssel)

Dit artikel bevat affiliate links. Als jij via een dergelijke link een reservering maakt of iets aanschaft, krijg ik een klein percentage om mezelf en de website te onderhouden. Dit kost jou niets extra’s. Naast mijn eigen foto’s gebruik ik afbeeldingen van Airbnb of rechtenvrije afbeeldingen van Pixabay of Pexels.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *